Hyper X Cloud Core vs Cooler Master MasterPulse BASS-FX

AYAZZ

Megapat
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında kaldım. Benim için önemli olan rahatlığı, Skype'da konuşurken mikrofonunun fazla cızırtı yapmaması, basslarının iyi olması ve ses kalitesi. Bir de Cooler Master biraz daha ucuz olduğu ve tipinin bana göre daha iyi olduğu için ona daha yakınım. Ama onun mikrofonun kötü olduğu söyleniyor. Kulaklığı kullanan kişini sesi dışında başka sesleri de alıyor diyorlar peki kullanan varsa arkada cızırtı oluyor mu? Son olarak ses kalitesi olarak hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de üzmez seni. Ancak mikrofon olarak Cooler Master modelin mikrofonu dışarıdan fazla ses alıyor. Konuşma programları için yeterli gelebilir ancak dediğim gibi sessiz ortamda isen. Yoksa fazla ses aldığı için sesin az duyulabilir.

Rahatlığına önem veriyorsan ve uzun süreli kullanacaksan kesinlikle Cloud Core tercih etmeni öneririm. Cloud Core mikrofon kalitesi açısından kesinlikle daha iyi MasterPulse ses seviyesi ve Bass FX teknolojisi ile öne çıksa da beni tatmin etmedi. İkisini de kullanmış olarak görüşlerimi paylaşmak istedim.

HyperX Cloud Core çok rahat ve sağlam bir kulaklık en az 3-4 yıl götürür.

Peki müzikteki performansları nasıldır?Cooler mastera 10 üzerinden kaç hyper x e kaç verirsiniz?

MasterPulse'da hoparlörlerün dışındaki kaplamayı çıkartırsan harika bir müzik deneyimi yaşarsın fakat aynı zamanda dışarıya çok ses verir.

Peki hyper x cloud corenin ses performansı nasıldır basları falan iyi midir? Birde hyper x de iyi ses kasabilir miyim? Son olarak snopy sn rw1 alınır mı? Msı ds502 den farkı yok diyorlar ama ben yinede snopy olunca güvenemiyorum.

Çok soru sordum ama hyper x cloud core ses kartsız sesi biraz azmış doğru mudur?

HyperX Cloud ürünlerini zaten e-spor oyuncuları kullanıyor. Ürün beni CS:GO da tatmin ediyor ses kasma açısından. Bass olarak da müzik dinlerken sizi tatmin edeceğini düşünüyorum eğer bir profesyonel değilseniz. Ben Spotify, Youtube gibi uygulamalarda güzel ses alıyorum. Amatör biri için gayet yeterli. Ayrıca sırf 7.1 diye önerilmeyen bir markadan almanızı tavsiye etmem. Dışarıdan sesi güzel kesen bir ürün kesinlikle parasını hak ediyor.

İşte bir video izledim ses kartsız sesinin biraz az olduğunu söyledi kararsız kaldım. Snopy bir arkadaşımda var o memnun onu denesem beğenirsem sizce alayım mı?

Cloud Core'un zaten 7.1 performansı iyi değil, 7.1 modelini de alsanız sizi tatmin etmez o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…