- Makaleler
- 3
4GB RAM ile yaşıyorum. Normalde 110TL civarına 2.el Hyper X alacaktım çünkü 0 fiyatları abartı pahalı. Ancak şahsen 2.el ile de uğraşmak istemiyorum. 0 olarak 126 TL'ye Mushkin DDR4 2400MHz RAM buldum. Benimde RAM modelim Kingston Hyper X DDR4 2666MHz. Detayları fotoğraflarda attım.
Kimsenin garanti olarak çalışır diyemeyeceğini biliyorum, o yüzden benim öğrenmek istediğim şey tamamen uyumsuzsa söylemeniz. Yoksa ben risk alırım, sıkıntı yok.
Bir de RAM'leri 3000 veya 3200MHz'ye çıkartacağımı belirtiyim.
Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.
Ürün linki: Mushkin Silverline 4GB DDR4 2400Mhz Performans Masaüstü PC Belleği (Soğutuculu) (MSL4U240HF4G)
RAM'imin detaylı özellikleri:
Dipnot: Gelecek yıl yeni çıkacak donanımlarla yüksek bütçeli bir sistem toplamayı düşünüyorum, o yüzden beni fazla götürsün derdinde değilim, 1 yıl gitsin yeter.
Kimsenin garanti olarak çalışır diyemeyeceğini biliyorum, o yüzden benim öğrenmek istediğim şey tamamen uyumsuzsa söylemeniz. Yoksa ben risk alırım, sıkıntı yok.

Bir de RAM'leri 3000 veya 3200MHz'ye çıkartacağımı belirtiyim.
Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.
Ürün linki: Mushkin Silverline 4GB DDR4 2400Mhz Performans Masaüstü PC Belleği (Soğutuculu) (MSL4U240HF4G)
RAM'imin detaylı özellikleri:
Dipnot: Gelecek yıl yeni çıkacak donanımlarla yüksek bütçeli bir sistem toplamayı düşünüyorum, o yüzden beni fazla götürsün derdinde değilim, 1 yıl gitsin yeter.