DucaliaN Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 63 3 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar sizce Redmi Note 8 için hypercam 6.1 raizen V3 mü daha iyidir yoksa GCAM parrot43 mü?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 3 Nisan 2021 #2 Parrot gayet güzel. Neden kendiniz denemiyorsunuz?
DucaliaN Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 63 3 Nisan 2021 #3 Lord Raiden dedi: Parrot gayet güzel. Neden kendiniz denemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hypercam de güzel duruyor kararsız kaldım ve deneyen varsa soruyorum.
Lord Raiden dedi: Parrot gayet güzel. Neden kendiniz denemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hypercam de güzel duruyor kararsız kaldım ve deneyen varsa soruyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 3 Nisan 2021 #4 DucaliaN dedi: Hypercam de güzel duruyor. Kararsız kaldım ve deneyen varsa soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsinin birbirine göre üstünlükleri var. Aslında aradaki fark da çok değil. HyperCam ile devam edebilirsiniz.
DucaliaN dedi: Hypercam de güzel duruyor. Kararsız kaldım ve deneyen varsa soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsinin birbirine göre üstünlükleri var. Aslında aradaki fark da çok değil. HyperCam ile devam edebilirsiniz.
DucaliaN Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 63 3 Nisan 2021 #5 Lord Raiden dedi: Hepsinin birbirine göre üstünlükleri var. Aslında aradaki fark da çok değil. HyperCam ile devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten orada bir sürü secenek var ve ben arada kalıyorum başkasının ihtiyaç duyuyorum.
Lord Raiden dedi: Hepsinin birbirine göre üstünlükleri var. Aslında aradaki fark da çok değil. HyperCam ile devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten orada bir sürü secenek var ve ben arada kalıyorum başkasının ihtiyaç duyuyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 3 Nisan 2021 #6 Ne tür fotoğraflar çekiyorsunuz genelde?
DucaliaN Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 63 3 Nisan 2021 #7 Lord Raiden dedi: Ne tür fotoğraflar çekiyorsunuz genelde? Genişletmek için tıkla... Selfie çekiyorum genelde.
Lord Raiden dedi: Ne tür fotoğraflar çekiyorsunuz genelde? Genişletmek için tıkla... Selfie çekiyorum genelde.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 3 Nisan 2021 #8 DucaliaN dedi: Selfie çekiyorum genelde. Genişletmek için tıkla... Araştıracağım.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 22 Nisan 2021 #9 Bu arada ben unutmuşum sizin meseleyi. Hypercam da Parrot da yeterli olur aslında. Parrot koyu renkleri ve saçı birazcık bozuyor ama yüz tonları çok canlı duruyor.
Bu arada ben unutmuşum sizin meseleyi. Hypercam da Parrot da yeterli olur aslında. Parrot koyu renkleri ve saçı birazcık bozuyor ama yüz tonları çok canlı duruyor.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 26 Nisan 2021 #10 Bende şu an MGC_6.1_RN8P_Edition_4.75 versiyonu yüklü ve uzai night and colors ile kullanıyorum. Bundan daha iyi dediğiniz bir sürüm var mı?
Bende şu an MGC_6.1_RN8P_Edition_4.75 versiyonu yüklü ve uzai night and colors ile kullanıyorum. Bundan daha iyi dediğiniz bir sürüm var mı?