Kötü bir sistem değil kesinlikle, fakat fiyat avantajı hiç yok. bu fiyata daha iyi parçalarla kendiniz toplarsınız açıkçası.Merhaba arkadaşlar bütçem 42-43K bandında kasa için, aşağıdaki sistem sizce nasıl alınır mı?
Daha düşük bütçe ile benzer performans sergileyen veya eş değerde daha iyi bir sistem öneriniz varsa da yazarsanız sevinirim.
Bir de bilgisi olan arkadaşlardan 24 inç monitör önerisi isteyeceğim 2K olabilir.
Hyperion Evo | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Teşekkürler.
Kötü bir sistem değil kesinlikle, fakat fiyat avantajı hiç yok. bu fiyata daha iyi parçalarla kendiniz toplarsınız açıkçası.
Psu muhtemelen çok çok çok giriş seviye. C4 olduğunu zannetmiyorum.
Exceria G3 ssd ısınan bir ssd, fakat ufak bir ssd soğutucu blok ile çözülebilir.
Anakart destek konusunda çok iyi bir marka değil, hızlı destek kesiyorlar. Onun dışında özellikleri iyi ama.
Bu kadar para verip üstüne bir de 16GB tek slot ram almak çok avantajsız.
Alıp geçeyim derseniz hiçbir bileşen kötü/fason ürün değil. Ama 3 dakikada daha iyi bir sistem rahatça toplanır. Kendiniz toplamayı beceremem diyorsanız da incehesap toplama motoru ile toplarız, yardımcı da olurum.
Öncelikle teşekkürler hocam.4. anakart
2. RAM
5. SSD
5.kasa
5.soğutucu
Tak al (Kasa gerekli değil ancak ileriye dönük olsun diye istersen takma)
Hocam çok benzer kartlar, bi birisi öne geçer bi birisi. Amd bu segmentte daha f/p durumda sadece.7500f ve 9060 xt 16gb nasıl performans sergiler, çünkü youtube da biraz baktığımda 5060ti daha performanslıydı sanki. Şimdi pc başında olmadığım için bakamıyorum ancak yanlıl hatırlıyor da olabilirim.
3K ekleyip 5070 çok mümkün değil, 5070 için en azından 50'ye yaklaşmak gerek. Fakat şöyle bir durum var ki 5070 biraz daha 2K giriş kartı. 2K monitör ile kullanmakta fayda var. 1080p için havada karada iş yapar. 5060Ti 16GB da güzel kart. Açıkçası burası bütçe işi o yüzden size bırakıyorum. Diğer bileşenleri kararlaştıralım, ekran kartını AMD veya Nvidia konusunda siz karar verin.Hocam çok teşekkürler ancak donanım bilgim yok o kadar maalesef ve oturup araştıramıyorum gün içinde, eğer yardımcı olursanız sevinirim. Yukarıda bir arkadaş 5070 toplayabilirsin 3k daha ekleyerek demiş ama ekran kartlarının avantajlarını bile tam bilmiyorum. Hard bir oyuncu değilim fakat oyun oynarken ufak tefek yayında açtığım oluyor onu da göz önüne alırsanız sevinirim.
Hazır sistem için nereyi önerirsiniz peki ? Çok acelem yok şu an ara ara takip edebilirim girip. Veya bu tarz sistemlerde indirim için konu var mı forumlarda takip edebileceğim.Hocam çok benzer kartlar, bi birisi öne geçer bi birisi. Amd bu segmentte daha f/p durumda sadece.
3K ekleyip 5070 çok mümkün değil, 5070 için en azından 50'ye yaklaşmak gerek. Fakat şöyle bir durum var ki 5070 biraz daha 2K giriş kartı. 2K monitör ile kullanmakta fayda var. 1080p için havada karada iş yapar. 5060Ti 16GB da güzel kart. Açıkçası burası bütçe işi o yüzden size bırakıyorum. Diğer bileşenleri kararlaştıralım, ekran kartını AMD veya Nvidia konusunda siz karar verin.
İncehesap üzerinden toplayınca; Eki Görüntüle 2555041
Daha iyi güç kaynağı, daha iyi SSD, 32GB Ram. 44.470 TL yapıyor.
Muhtemelen dışarıdan toplayınca daha da uyguna gelecektir parça parça şeklinde. Ve farklı bileşenlerde seçeneğimiz oluyor.
Ayrıca 9060XT 16GB tercih edince 39.500 TL yapıyor.
Bence hazır sistem beklemekte fayda var, buna yakın sistemlerde 4-5bin TL'ye yakın indirim oluyor. Ama bu sistemi alacağınıza benim attığımı alın derim.
Bu tarz hazır sistem indirimleri Technopat güncel indirimler sayfasında paylaşılır genelde. Geçenlerde 34K'ya 9060XT 16GB sistem mevcuttu mesela. Yine denk gelir. O sistemlerde sorununuz olursa da etiketleyebilirsiniz.Hazır sistem için nereyi önerirsiniz peki ? Çok acelem yok şu an ara ara takip edebilirim girip. Veya bu tarz sistemlerde indirim için konu var mı forumlarda takip edebileceğim.
Vakit ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum, takip edeceğim.Bu tarz hazır sistem indirimleri Technopat güncel indirimler sayfasında paylaşılır genelde. Geçenlerde 34K'ya 9060XT 16GB sistem mevcuttu mesela. Yine denk gelir. O sistemlerde sorununuz olursa da etiketleyebilirsiniz.