Hyperos 2.0 ne zaman gelecek?

657412

Decapat
Redmi Note 13 Pro 4g kullanıyorum, hala gelmedi. Ne zaman gelecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Redmi Note 13 4G (Sapphire) kullanıyorum bana geldi 1 hafta önce

Ben Redmi Note 13 4G (Sapphire) kullanıyorum bana geldi 1 hafta önce.

Hocam global ROM mu TR ROM mu mevcut telefonunuzda?
Çünkü aynı telefonu kullanıyorum fakat bana hala gelmedi. Hangi ROM kullandığınıza ayarlar>telefon hakkında>mıuı sürümü yazan yere bakarak görebilirsiniz bende "TNHTRXM" yazıyor aradaki TR'yi fark ettiyseniz eğer Türkiye ROM'u olduğu için öyle. Sizde farklıysa ve arada TR yerine MI varsa global ROM dur, bakıp geri dönüş yapabilir misiniz?

Hocam bende TR ROM u ama nasıl global olurum?

Hocam bende TR ROM'u ama nasıl global olurum?

Hocam topluluğun bir kısmının Xiaomi'yi sevmemesinin bir sebebi de zaten bu ROM değiştirme konusu. Aşırı uğraştıran bir işlem süresi var. Yanlış hatırlamıyorsam yeni güncellemeyle artık ROM değiştirmek için önce 5. seviye Xiaomi topluluk kullanıcısı olmanız gerekiyor sonrasında bootloader kilidini açmak için belirli saatler arasında Xiaomi'ye istekde bulunmanız gerekiyor ve her hafta ya da her gün sadece 2000 kişinin isteği onaylanıyor sadece. Her hafta mi yoksa her gün mü emin değilim araştırarak öğrenebilirsiniz. Izin aldıktan sonra da telefonunuzu bilgisayara bağlayıp, bilgisayar aracılığıyla telefonun ROM'unu değiştirebiliyorsunuz. Gerçekten çok zahmetli bir iş diğer telefon markalarına kıyasla. O yüzden ben TR romunun gelmesini bekliyorum. Şubatta yayınlayacaklarını söyleyen kaynaklar vardı daha fazla bekletmezler bence zaten yeterince beklettiler.

Hocam vallahi ben Almanya yaptım bölgeyi Türkiye iken. Ne yapsam geri mi Türkiye yapsam? Genelde animasyon güncellemesi var ama bir an önce güncellemek istiyorum. Bir kullanıcı yılın ilk çeyreğine kalmadan herkese gelecek diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…