HyperOS 2 vs One UI 6.1

technus

Picopat
Daha fazla  
Selamlar iki OS'de gayet güzel ve stabil fakat One UI özelleştirme kısmında her ne kadar iyi olsa da, animasyon ve ana menü HyperOS kadar akıcı değil, sizce hangisi daha iyi?

Selamlar iki OS'de gayet güzel ve stabil fakat One UI özelleştirme kısmında her ne kadar iyi olsa da, animasyon ve ana menü HyperOS kadar akıcı değil, sizce hangisi daha iyi?

HyperOS da hata alma ihtimali daha çok oluyor. One UI arayüzü gayet akıcı geliyor bana.

Animasyon olarak HyperOS tartışmasız daha iyi ancak genel arayüz özellikleri ve kalitesi olarak One UI daha iyi.
Animasyon sıkıntıları zaten One UI 7 ile bayağı çözüldü.

13 ultrada HyperOS 2.0 kullanıyordum animasyon olarak çok daha üstün fakat S24e geçtim HyperOS'de hiç premium hissiyat yokmuş onu fark ettim.

HyperOS da hata alma ihtimali daha çok oluyor. One UI arayüzü gayet akıcı geliyor bana.

Ne gibi hatalar hocam.

13 ultrada HyperOS 2.0 kullanıyordum animasyon olarak çok daha üstün fakat S24e geçtim HyperOS'de hiç premium hissiyat yokmuş onu fark ettim.

Ne gibi hatalar hocam.

Kendi kendine reset atma veya takılma gibi şeyler bol oluyordu. Tabii bunların bir kısmı düzelmiş de olabilir bir süredir HyperOS arayüzü görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı