HyperOS Çin ROM'unda modlu Security açılmıyor

EnesCemil

Decapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Arkadaşlar global ROM'da da aynı şekilde olmak üzere modlu Security kurdum ama uygulamaya giriş yapılamıyor. APK koruma modülünü de indirdi ama olmadı. Telefonumdan mı kaynaklı yoksa eksik yaptığım bir şey mi var?

Arkadaşlar global ROM'da da aynı şekilde olmak üzere modlu Security kurdum ama uygulamaya giriş yapılamıyor. APK koruma modülünü de indirdi ama olmadı. Telefonumdan mı kaynaklı yoksa eksik yaptığım bir şey mi var?

HyperOS'da isen LSPosed kurup, hyperceiler kurun. Oradan yapın ayarlamayı. Hem daha sağlam oluyor.

HyperOS'da isen LSPosed kurup, hyperceiler kurun. Oradan yapın ayarlamayı. Hem daha sağlam oluyor.
Kashi'nin modlu Security uygulamasından bahsediyor sanırım, yeni animasyon falan ekliyor onları Hyperceiler ile yapamaz. Bir de maalesef Hyperceiler, Cemiuiler kadar güzel çalışmıyor, en azından benim deneyimlediğim HyperOS portlarında öyleydi.

Kashi'nin modlu Security uygulamasından bahsediyor sanırım, yeni animasyon falan ekliyor onları hyperceiler ile yapamaz. Bir de maalesef hyperceiler, cemiuiler kadar güzel çalışmıyor, en azından benim deneyimlediğim HyperOS portlarında öyleydi.

Ben şu an Security'i modladım sıkıntı görmedim. Ve bence animasyon için sıkıntılı bir programa uğraşılmaz. Hyper Helper'da kullanabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı