HyperOS güncellemesi yapılmalı?

Peki kasma fln var mı? Geçiş animasyonlarında falan. Bende kontrol ettiğimde 1.0.1.0 gözüküyor.

Peki kasma falan var mı? Geçiş animasyonlarında falan. Bende kontrol ettiğimde 1.0.1.0 gözüküyor.

Yok hocam sadece yeniden başlatıp tekrar açtığımda ilk 5 dakika kasıyor harici kasma yok.

Yok hocam sadece yeniden başlatıp tekrar açtığımda ilk 5 dakika kasıyor harici kasma yok.
Bende yeni kurdum hocam. Dediğiniz gibi ilk açıldığı zaman çok sürmeyen bi kasma oldu. Sonra normale
döndü. Yazı fontları değişmiş. Daha net olmuş diyebilirim. Güncelleme alarak iyice kendine gelir.

Bu güncelleme performans açısından nasıl peki?
Hojam 11 pro kullanıyorum performans düşüşü var bende gözle görülür şekilde performans düşüşü var eğer telefonun zaten ana ekranda fln kasıyor ise yapma

Eğer telefonun kaçak veya IMEI tamiri yemedi ise rahatlıkla kurabilirsin.

Benim telefonum yurt dışı direnc ile IMEI'si atıldı Android 12'den 13'e rahatlıkla ve sorunsuz bir şekilde guncelledim bunudu yaparsam sıkıntı olur mu IMEI kaybı sistem çökmesi vb.

POCO X6 Pro kullanıcısıyım. Bende yarattığı tek problem Wi-Fi performansı. Hyper OS 2.0 ile maalesef Wi-Fi performansı kötüleşti. Bu sorun dışında her şey stabil.

POCO X6 Pro kullanıcısıyım. Bende yarattığı tek problem Wi-Fi performansı. Hyper OS 2.0 ile maalesef Wi-Fi performansı kötüleşti. Bu sorun dışında her şey stabil.
Bende poco f5 var benimde mobil veri paylaşımı kötüleşti. Mobil veriyi nerdeyse hiç paylaşmıyor kılobayt düzeyine düştü paylaşım hızı.

Bende POCO F5 var benim de mobil veri paylaşımı kötüleşti. Mobil veriyi neredeyse hiç paylaşmıyor kılobayt düzeyine düştü paylaşım hızı.

Ben sorunumu hard reset yaparak çözdüm. Kalıntı, eski güncellemeler etkiliyordu. Sana da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…