HyperOS vs One UI

HyperOS Xiaomi cihazlara geldi mi ki?
Yok knk hyperos mu daha iyi olacak yoksa oneuı mı diye sordum hangisi iyi olursa ona göre telefon alıcam yakında

One uı sıkıntılı mı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

One uı sıkıntılı mı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

One uı sıkıntılı mı

One uı sıkıntılı mı

Daha yeni çıktığı için elbette sıkıntılı olacaktır iOS 17 gibi. One UI 6.1'de büyük ihtimal çoğu sorun düzelecektir.

Daha durum muğlak hyperos daha henüz 12t ve F5 gibi cihazlara test kullanıcılarına geldi. Ocak ayında ilk hyperos dağıtımı yapılacak. Şimdilik MIUI'ya göre iyi diyebiliriz. 1-2 aya kadar durum netleşir.

Cihaz amiral gemisi ise miui alın. Görsel olarak daha güzel ve kullanışlık olarak daha hoş. Düşük model alacaksanız One Ui almanız daha mantıklı olabilir. Ben Mi13 Ultra kullanıyorum, en ufak bir kasma, stabilite sorunu yaşamadım. Ancak düşük ram ve işlemcili telefonlarda yaşayabilirsiniz.

One UI'ı beğeniyorum. En iyisi diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…