Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #21 Einstein dedi: Bl kilidini kapatsa bile onlar anlıyorlar bl kilidinin açılıp açılmadığını. Genişletmek için tıkla... telefonun ayarlarindan format atmak garanti disi birakir mi xihazi Lancia Delta S4 dedi: Yok hocam o kadar da değil. Genişletmek için tıkla... hocam su bl yi kaldirip miui kurup sonra orjinal ROM u tekrar kurmayı detayli anlatabilir misin sana nereden ulaşabilirim
Einstein dedi: Bl kilidini kapatsa bile onlar anlıyorlar bl kilidinin açılıp açılmadığını. Genişletmek için tıkla... telefonun ayarlarindan format atmak garanti disi birakir mi xihazi Lancia Delta S4 dedi: Yok hocam o kadar da değil. Genişletmek için tıkla... hocam su bl yi kaldirip miui kurup sonra orjinal ROM u tekrar kurmayı detayli anlatabilir misin sana nereden ulaşabilirim
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.129 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #22 Einstein dedi: Bl kilidini kapatsa bile onlar anlıyorlar bl kilidinin açılıp açılmadığını. Genişletmek için tıkla... Hayır eğer orjinal ROM'u kurup kilidi kaparsa garantiye tekrar giriyor. Lexussx dedi: Hocam su bl yi kaldirip MIUI kurup sonra orijinal ROM'u tekrar kurmayı detayli anlatabilir misin sana nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazın kod adını at buradan anlatmaya başlayayım.
Einstein dedi: Bl kilidini kapatsa bile onlar anlıyorlar bl kilidinin açılıp açılmadığını. Genişletmek için tıkla... Hayır eğer orjinal ROM'u kurup kilidi kaparsa garantiye tekrar giriyor. Lexussx dedi: Hocam su bl yi kaldirip MIUI kurup sonra orijinal ROM'u tekrar kurmayı detayli anlatabilir misin sana nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazın kod adını at buradan anlatmaya başlayayım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #23 Evet orijinal ROM kurup bl kilidini kapatırsa garantiye girer bilgi için teşekkürler.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.129 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #24 Ya da anlatmama gerek yok bu videoya göre açın hocam zaten hemen açılmıyor birkaç gün beklemeniz lazım. Açtıktan sonra ROM kurma işine bakarız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ya da anlatmama gerek yok bu videoya göre açın hocam zaten hemen açılmıyor birkaç gün beklemeniz lazım. Açtıktan sonra ROM kurma işine bakarız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #25 k Lancia Delta S4 dedi: Hayır eğer orjinal ROM'u kurup kilidi kaparsa garantiye tekrar giriyor. Cihazın kod adını at buradan anlatmaya başlayayım. Einstein dedi: Evet orijinal ROM kurup bl kilidini kapatırsa garantiye girer bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... kod adi nedir Genişletmek için tıkla... Lancia Delta S4 dedi: Ya da anlatmama gerek yok bu videoya göre açın hocam zaten hemen açılmıyor birkaç gün beklemeniz lazım. Açtıktan sonra ROM kurma işine bakarız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... izledikten sonra acilinca size nereden ulaşabilirim?
k Lancia Delta S4 dedi: Hayır eğer orjinal ROM'u kurup kilidi kaparsa garantiye tekrar giriyor. Cihazın kod adını at buradan anlatmaya başlayayım. Einstein dedi: Evet orijinal ROM kurup bl kilidini kapatırsa garantiye girer bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... kod adi nedir Genişletmek için tıkla... Lancia Delta S4 dedi: Ya da anlatmama gerek yok bu videoya göre açın hocam zaten hemen açılmıyor birkaç gün beklemeniz lazım. Açtıktan sonra ROM kurma işine bakarız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... izledikten sonra acilinca size nereden ulaşabilirim?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.129 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #26 Lexussx dedi: İzledikten sonra acilinca size nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Buradan yazın buralardayım zaten genelde.
Lexussx dedi: İzledikten sonra acilinca size nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Buradan yazın buralardayım zaten genelde.
Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #27 Lancia Delta S4 dedi: Buradan yazın buralardayım zaten genelde. Genişletmek için tıkla... hocam bu videodaki gibi yapılır mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lancia Delta S4 dedi: Buradan yazın buralardayım zaten genelde. Genişletmek için tıkla... hocam bu videodaki gibi yapılır mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.129 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #28 Lexussx dedi: hocam bu videodaki gibi yapılır mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de bunu kastetmiştim yukarıda o açığı düzelttiler dediler ben bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez.
Lexussx dedi: hocam bu videodaki gibi yapılır mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de bunu kastetmiştim yukarıda o açığı düzelttiler dediler ben bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez.
Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #29 Lancia Delta S4 dedi: Ben de bunu kastetmiştim yukarıda o açığı düzelttiler dediler ben bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... garantisi gider mi cihazin bunu yaparsak
Lancia Delta S4 dedi: Ben de bunu kastetmiştim yukarıda o açığı düzelttiler dediler ben bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... garantisi gider mi cihazin bunu yaparsak
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.129 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #30 Lexussx dedi: Garantisi gider mi cihazin bunu yaparsak. Genişletmek için tıkla... Cihazın kilidini açmadığın sürece telefona istediğin şeyi yapabilirsin garantisi bozulmaz.
Lexussx dedi: Garantisi gider mi cihazin bunu yaparsak. Genişletmek için tıkla... Cihazın kilidini açmadığın sürece telefona istediğin şeyi yapabilirsin garantisi bozulmaz.