ASRININHO Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz RAM : 8GB DDR4 Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130 Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics Anakart : LENOVO LNVNB161216 Cinsiyet Erkek Meslek Editör 20 Mart 2025 #1 Merhaba, Redmi pad SE tabletimde HyperOS yüzünden bir sürü sorun yaşıyorum. HyperOS'ten MIUI'ye nasıl geçebilirim? YouTube üzerinde bir video buldum, bu video yardımcı olabilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, Redmi pad SE tabletimde HyperOS yüzünden bir sürü sorun yaşıyorum. HyperOS'ten MIUI'ye nasıl geçebilirim? YouTube üzerinde bir video buldum, bu video yardımcı olabilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et