Z Zlead Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 Merhaba dün Valorant oynarken arka plandaki uygulamaları kapatayım dedim. Kaspersky'ı da duraklatayım dedim ve duraklattığım anda mavi ekran verdi bilgisayar. Yardımcı olursanız çok teşekkürler. Minidump: Yeni klasör.zip Son düzenleme: 2 Nisan 2022
Merhaba dün Valorant oynarken arka plandaki uygulamaları kapatayım dedim. Kaspersky'ı da duraklatayım dedim ve duraklattığım anda mavi ekran verdi bilgisayar. Yardımcı olursanız çok teşekkürler. Minidump: Yeni klasör.zip
Çözüm KojiroHyuga04 3 Nisan 2022 Kaspersky hata vermiş. Siz arka plandaki uygulamaları durdururken sanırım sistem işlemleriyle çakışma yaptı.
Kaspersky hata vermiş. Siz arka plandaki uygulamaları durdururken sanırım sistem işlemleriyle çakışma yaptı.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.850 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 3 Nisan 2022 #2 Kaspersky hata vermiş. Siz arka plandaki uygulamaları durdururken sanırım sistem işlemleriyle çakışma yaptı. Artı 0 Eksi Çözüm
Kaspersky hata vermiş. Siz arka plandaki uygulamaları durdururken sanırım sistem işlemleriyle çakışma yaptı.