HYPERVISOR_ERROR hatası nasıl çözülür

İşletim sistemi
Windows 11

fthkhrmn

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D NVİDİA Geforce RTX4080 32GB Ram 1TB M2.ssd
Meslek
Teknik Destek.
Arkadaşlar merhaba. Normalde her zaman mavi ekran hatası alıyorum. Neredeyse hepsini hallettim fakat HYPERVISOR_ERROR hatasını bir türlü yapamadım. Durdurdum kapattım hiçbir şey değişmedi. Size bir minidump dosyası bırakıyorum RAR. Analiz etmeyi bilen biri rica edersem sorunu ve nasıl düzeltileceğini bulabilir mi?

Dosya: https://drive.google.com/file/d/1TpYpxWJzu8aGGFDmMaL2Klu-kAjbX5bN/view?usp=drive_link

Son düzenleyen: Moderatör:

@fthkhrmn Sanal belleği kapatıp bir süre deneyin.

Yazılımla disklere Error Scan taraması yapın, Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın.

@fthkhrmn Sanal belleği kapatıp bir süre deneyin.

Yazılımla disklere Error Scan taraması yapın, Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın.

Yine aynı mavi ekran hatasını ve aldım bu sefer driver not less ve thread expection gibi bir mavi hata aldım. Sonuçlar düzgün bir şey bulamadı

Yine aynı mavi ekran hatasını ve aldım bu sefer driver not less ve thread expection gibi bir mavi hata aldım. Sonuçlar düzgün bir şey bulamadı

Az çok anladım sürücüler güncel değil de tüm sürücülerimi güncelliyorum. Diyerinin sebebini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı