HYPERVISOR_ERROR mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

y4vuzz

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Normalde 6 saniyede açılan bilgisayar 1/2 dakika içinde açılıyor açılırken klavye işiklarından anlıyorum kendine reset atıyor ayrıca bilgisayarım Huawei olduğu için sürücüler test edilmiş ve onaylanmış lutfen DDU önermeyin.

Kesinlikle gönderin zira mavi ekran sorununun çözülmesi gerekirdi. Gönderdikten sonra sorunun ne olduğu tespit edilirse bize de bildirmeyi unutmazsanız sevinirim. İyi günler dilerim.
Sizi de yordum hocam, yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kesinlikle gönderin zira mavi ekran sorununun çözülmesi gerekirdi. Gönderdikten sonra sorunun ne olduğu tespit edilirse bize de bildirmeyi unutmazsanız sevinirim. İyi günler dilerim.
Hocam adamlar format atın dedi malesef oradan da kesin sonuç alamadım.

Son düzenleme:
Formatı atmayı herkes bilir yalnız. Güzel hizmet vallahi. Dilerseniz atıp sorunun çözülüp çözülmediğini karşıya bildirirsiniz. Yalnız her BSoD sorununa format diyen bir yetkiliyle tekrar konuşursanız bu defa size formatı yanlış atmışsın der, benden demesi. Naçizane tavsiyem bilgili biriyle iletişime geçmek istediğinizi belirtin.

Hocam adamlar başlarından salıyorlar.
Birçok servis nedense böyle yapıyor.

Bilgili birinden yardım iste arkadaşım, gerekirse en üst mercilerine ulaşmaya çalış.

Hocam ben en iyisi bütün minidump ve olay yöneticisi raporlarını kayıt edeyim, yine aynısı olursa bilgisayar değişimi isterim.
Güzel hocalarım nasılsınız, ben aklımı ekmek ile yiyorum nedeni ise şu fotolar ile açıklıyayım.
Hocam bu sefer yine sadece siyah ekran verdi fakat minidump oluşturmadı.
(Bilgisayarı formatlamıştım)
@Enes3078 @KojiroHyuga04 Bilin bakalım benim bilgisayar formattan sonra ne verdi.

Son düzenleme:
Laptopu teknik servise yollayın derim. Donanımsal arızaysa ya da BIOS dolaylı arızaysa gereğini yaparlar. Size de bize durumu söylemek kalıyor diyebilirim.

Bilgisayar bu gün teknik servisten geldi, bilgisayarın anakartını değiştirmişler.
Güncelleme: bilgisayarın ana kartı değişti fakat yeniden mavi ekran verdi.

(18 eylülde bilgisayar tamirden geldi 28 ekimde tekrardan mavi ekran verdi)

Sonuç ise yeniden teknik servise götüreceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…