Duba Femtopat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar bugün üç kez mavi ekran yedim, önceden olmuyordu. Dump dosylaraını bırakıyorum. dump.rar drive.google.com
Arkadaşlar bugün üç kez mavi ekran yedim, önceden olmuyordu. Dump dosylaraını bırakıyorum. dump.rar drive.google.com
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.037 Makaleler 1 Çözümler 565 1 Haziran 2024 #2 Hyper V açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS Duba Femtopat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 GFYT dedi: Hyper V açık mı? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma anca dönebildim mesajına. Hayır a.ık değil baktım. 2 gün önce Malwarebytes yükledimm işimi hallettim sildim sonra ertesi gün bu mavi ekran hatasını aldım ve sürekli alıyorum bugünde dahil. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Hyper V açık mı? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma anca dönebildim mesajına. Hayır a.ık değil baktım. 2 gün önce Malwarebytes yükledimm işimi hallettim sildim sonra ertesi gün bu mavi ekran hatasını aldım ve sürekli alıyorum bugünde dahil.