HyperX 7.1 AMP ses kartı nereden alınır?

arkin27

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selam, HyperX 7.1 ses kartı almak istiyorum ama nereye baktiysam stokta yok, 0 ürun almak istiyorum. Nereden bulabilirim? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir yerde yok. Pek sanmam ama üretimi durmuş bile olabilir. Stok beklemekten başka çare yok gibi.

İnanmayacaksınız belki ama Türkiye piyasasında tek bir tane vardı. O da Vatan Bilgisayar - Alanya şubesindeydi. Yaklaşık 21 kez telefon görüşmesi sağlayarak satışı yapılmış bir ürünü satın alabildim ve muhtemelen yarın İzmit şubeye gelecek ve teslim alacağım. Bir hafta önce araştırsaydın eğer benim yerime sen alabilirdin belki de. İkinci elden bulabilirsin istersen.

Reis aldıktan sonra deneyimlerini aktarabilirmisin alc 1220 var bende bana yetersiz gibi geliyo cok farkı varsa dediğin gibi ikinci el falan bulmaya çalışırım
Hiçbir yerde yok. Pek sanmam ama üretimi durmuş bile olabilir. Stok beklemekten başka çare yok gibi.
İkinci el bulamazsam normal ses kartı alırım . Stok zor gibi duruyor

Bu konuya tekrar dönüp deneyimlerimi aktarmak gibi bir fikir vardı aslında aklımda, madem sende istedin isabet olmuş diyelim. ALC1220 pek üzmez aslında seni ama bu ürün daha çok benim gibi Cloud Alpha, Cloud Core Stinger gibi Stereo ses deneyimi sağlayan kulaklıklar kullanan insanlar için üretilmiş bir ürün aslında. Benim almamdaki en büyük neden Cloud Alpha S artık 1200 TL bandına dayandığı için Cloud Alpha + HyperX A.M.P 7.1 Ses Kartı ile 900 TL gibi bir ücrete kısmen daha iyi bir ses deneyimi yakalamaktı. Hemde Cloud II almak istemedim çünkü fiyatı 900 TL civarında. Benim Jak girişlerimde bozuk olduğu için bu kartı almam farz olmuştu. Lafı fazla uzatmadan bu kartın amacı daha çok, düşük performans veren kulaklıklar, kötü ses yongası olan anakart kullanıcıları, Stereo ses alan kullanıcılar için 7.1 ses deneyimi imkanı sunmak için üretilmiş bir ürün.

Bende de Alpha var kulaklıgın ayarlarinı biraz karıştırdım 7.1'i acabildim mesela onun dişında 192hz/32bit yapabildim sesi biraz daha yükseldi ama basslar hala tatmin edici gelmiyor. Birazda o yüzden almak istiyordum AMP yi sesi yükseltiyorsa bassları güzelse bende alacağım memnun musun su an eline gectimi ürün?

Ürün elime geçti, uyarı aldığım için yazamadım. Ben bilgisayar üstünde jak girişinden ses alamadığım için yorum yapamayacağım ama genel itibariyle gerçek 7.1 deneyimini sunabiliyor. Amacın CS:GO falan oynayıp ses kasmaksa gerçekten iyi iş çıkarıyor. Türkiye'deki son ürünü aldım sıfırını bulamazsın, ikinci ele istersen bak ama sakat bir şeyde geçebilir eline. Ürün genel anlamda kusursuz, sadece 3 metre kablo olmuş oluyor ve sanki kasaya tasmayla bağlıymışım gibi bir hissiyatı var.

Müzik dinledin mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…