HyperX 7.1 ses kartı HyperX Cloud Alpha ile uyumlu mudur?

emirhaNz1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam HyperX Cloud Alpha modelini alsam biliyorsunuz ki kulaklık jak girişli. Ben eğer HyperX Cloud Alpha modeline HyperX 7.1 bir tane ses kartı taksam olur mu çünkü PCem'de jak girişleri çalışmıyor. Eğer HyperX 7.1 ses kartını Cloud Alpha'ya takarsam çalışır mı?

Arkadaşlar selam HyperX Cloud Alpha modelini alsam biliyorsunuz ki kulaklık jak girişli. Ben eğer HyperX Cloud Alpha modeline HyperX 7.1 bir tane ses kartı taksam olur mu çünkü PCem'de jak girişleri çalışmıyor. Eğer HyperX 7.1 ses kartını Cloud Alpha'ya takarsam çalışır mı?
Çalışır, gayet de güzel olur.

Teşekkürler cevabın icin yani 7.1 ses karti taksam 7.1 de kullanabilir miyim bir de rica etsem ses karti linki atma sansin var mı güzel ses karti HyperX'ya da daha ünlü marka.
Amacınız oyunsa ses kartı gereksiz bence. 7.1 teknolojisi aham şahım bir şey değil. Ben Cloud Alpha S kullanıyorum ve 7.1 neredeyse hiçbir zaman açık değil.

Amacınız oyunsa ses kartı gereksiz bence. 7.1 teknolojisi aham şahım bir şey değil. Ben Cloud Alpha S kullanıyorum ve 7.1 neredeyse hiçbir zaman açık değil.

Anladim fakat benim PC de anlamadigim şekilde jak girişleri çalışmıyor ondan dolayi jakli kulaklık alamıyorum USB bulmam lazim fakat çoğu kulaklık da jakli Logitech'den tutun HyperX Cloud Core Razer BlackShark, Cloud qlpha vb. ondan dolayi ses kartını soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı