claswan Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13700KF - Z690-A Rog Strix - TuF RTX 3080 Ti - 32 GB Ram - Kingston KC3000 2TB SSD - NZXT X73 - Phanteks P600S Matte White - EVGA GQ 750W - Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Maintenance Technician 24 Şubat 2022 #1 Dip fiyat. Kaçırmayın. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08H5NDKR9?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.888 Çözümler 24 Yer Antalya 24 Şubat 2022 #2 ROG Scope TKL modelinde uyum sorunu çıkarmaz değil mi? Ayrıca bunların beyazı yok mu?
claswan Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13700KF - Z690-A Rog Strix - TuF RTX 3080 Ti - 32 GB Ram - Kingston KC3000 2TB SSD - NZXT X73 - Phanteks P600S Matte White - EVGA GQ 750W - Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Maintenance Technician 24 Şubat 2022 #3 KeyN_N dedi: ROG scope TKL modelinde uyum sorunu çıkarmaz değil mi? Ayrıca bunların beyazı yok mu? Genişletmek için tıkla... Beyazı var ama 900 lira gibi bir fiyat gördüm. Hemen hemen her klavyeye uyuyor bazılarında space Windows tuşları uymuyor sadece.
KeyN_N dedi: ROG scope TKL modelinde uyum sorunu çıkarmaz değil mi? Ayrıca bunların beyazı yok mu? Genişletmek için tıkla... Beyazı var ama 900 lira gibi bir fiyat gördüm. Hemen hemen her klavyeye uyuyor bazılarında space Windows tuşları uymuyor sadece.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 24 Şubat 2022 #4 Huntsman Mini için uyumlu olur değil mi?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 24 Şubat 2022 #5 KeyN_N dedi: ROG Scope TKL modelinde uyum sorunu çıkarmaz değil mi? Ayrıca bunların beyazı yok mu? Genişletmek için tıkla... AidenPearce dedi: Huntsman Mini için uyumlu olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Enter ve Shift tuşları uyumsuz olabilir onun dışında uyar.
KeyN_N dedi: ROG Scope TKL modelinde uyum sorunu çıkarmaz değil mi? Ayrıca bunların beyazı yok mu? Genişletmek için tıkla... AidenPearce dedi: Huntsman Mini için uyumlu olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Enter ve Shift tuşları uyumsuz olabilir onun dışında uyar.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.242 Çözümler 28 24 Şubat 2022 #6 Blackwidow V3 klavyenin sönük ışıklarını canlandırır ve klavyenin havasını değiştirir umuduyla sipariş geçtim hocam teşekkürler.
Blackwidow V3 klavyenin sönük ışıklarını canlandırır ve klavyenin havasını değiştirir umuduyla sipariş geçtim hocam teşekkürler.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 24 Şubat 2022 #7 Lee Yubin dedi: Enter ve Shift tuşları uyumsuz olabilir onun dışında uyar. Genişletmek için tıkla... FN tuşlarını hatırlayamam büyük ihtimalle. Razer Phantom'lar daha iyi gibi.
Lee Yubin dedi: Enter ve Shift tuşları uyumsuz olabilir onun dışında uyar. Genişletmek için tıkla... FN tuşlarını hatırlayamam büyük ihtimalle. Razer Phantom'lar daha iyi gibi.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 24 Şubat 2022 #8 AidenPearce dedi: FN tuşlarını hatırlayamam büyük ihtimalle. Razer Phantom'lar daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Uyumlu olmayan tuşları da kendiniz zımparalayın benim gibi Sürprizbozan
AidenPearce dedi: FN tuşlarını hatırlayamam büyük ihtimalle. Razer Phantom'lar daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Uyumlu olmayan tuşları da kendiniz zımparalayın benim gibi Sürprizbozan
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 24 Şubat 2022 #9 Lee Yubin dedi: Uyumlu olmayan tuşları da kendiniz zımparalayın benim gibi Sürprizbozan Eki Görüntüle 1314636 Genişletmek için tıkla... Aman ne yaptınız? Mini kullanıyorum medya tuşlarım yok. Ses kapama, ok tuşları vs. tarzı kısayolları kullanıyorum. O yüzden Fn + (tuş) kombinasyonunu hatırlayamam. Ama aldım. Laptop kullanıyorum çok sorun olursa laptop klavyesini kullanırım.
Lee Yubin dedi: Uyumlu olmayan tuşları da kendiniz zımparalayın benim gibi Sürprizbozan Eki Görüntüle 1314636 Genişletmek için tıkla... Aman ne yaptınız? Mini kullanıyorum medya tuşlarım yok. Ses kapama, ok tuşları vs. tarzı kısayolları kullanıyorum. O yüzden Fn + (tuş) kombinasyonunu hatırlayamam. Ama aldım. Laptop kullanıyorum çok sorun olursa laptop klavyesini kullanırım.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #10 Lee Yubin dedi: Uyumlu olmayan tuşları da kendiniz zımparalayın benim gibi Sürprizbozan Eki Görüntüle 1314636 Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir şey yapmayı düşünüyordum fakat klavyenin tuşları soyulmuyor. Boşa ziyan etmeyeyim diyorum.
Lee Yubin dedi: Uyumlu olmayan tuşları da kendiniz zımparalayın benim gibi Sürprizbozan Eki Görüntüle 1314636 Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir şey yapmayı düşünüyordum fakat klavyenin tuşları soyulmuyor. Boşa ziyan etmeyeyim diyorum.