K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 17 Mart 2021 #21 246941 dedi: Bence pek indirim yok. Yine de fiyatı iyi. Eki Görüntüle 927329 Genişletmek için tıkla... Hayır indirim var. Sadece Itopya'da değil tabii kide.
246941 dedi: Bence pek indirim yok. Yine de fiyatı iyi. Eki Görüntüle 927329 Genişletmek için tıkla... Hayır indirim var. Sadece Itopya'da değil tabii kide.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 17 Mart 2021 #22 nevtugardic dedi: Bence o bütçede indirim kovalanıp bu alınmalı:AOC GK500 RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... adam gibi adam 1050 ti dedi: O kadar bütçe varsa mekanik almak daha mantıklı tabii. Ama param cebimde kalsın diyorsanız bunu da alabilirsiniz. Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 883,58 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Indrah falan alsan daha iyi olur ama bu klavye de 279TL'ye güzel. 279TL'ye tam boy, full ayarlanabilir RGB'li, ses tekerlekli ve medya kontrollü, HyperX kalitesinde bir mekanik klavye var mı? Yok Genişletmek için tıkla... turkish kowboy dedi: Hocam alınmaz. Hem bu klavye mekanik hisli, yani tam mekanik değil. Bu parayla tam mekanik klavye alırsınız. Genişletmek için tıkla... TÇB dedi: Bütçeniz varsa mantıklı. Yorumlarında backspace tuşunun sıkıntı olduğunu ve ışıklandırmanın bazı bölgelerde az olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler <3 . Yakın bir zamanda tavsiye isterim konu açıp, henüz denkleştiremedim parayı .
nevtugardic dedi: Bence o bütçede indirim kovalanıp bu alınmalı:AOC GK500 RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... adam gibi adam 1050 ti dedi: O kadar bütçe varsa mekanik almak daha mantıklı tabii. Ama param cebimde kalsın diyorsanız bunu da alabilirsiniz. Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 883,58 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Indrah falan alsan daha iyi olur ama bu klavye de 279TL'ye güzel. 279TL'ye tam boy, full ayarlanabilir RGB'li, ses tekerlekli ve medya kontrollü, HyperX kalitesinde bir mekanik klavye var mı? Yok Genişletmek için tıkla... turkish kowboy dedi: Hocam alınmaz. Hem bu klavye mekanik hisli, yani tam mekanik değil. Bu parayla tam mekanik klavye alırsınız. Genişletmek için tıkla... TÇB dedi: Bütçeniz varsa mantıklı. Yorumlarında backspace tuşunun sıkıntı olduğunu ve ışıklandırmanın bazı bölgelerde az olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler <3 . Yakın bir zamanda tavsiye isterim konu açıp, henüz denkleştiremedim parayı .
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #23 TÇB dedi: Yorumlarında backspace tuşunun sıkıntı olduğunu ve ışıklandırmanın bazı bölgelerde az olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Yalan kardeşim inanmayın her şeye
TÇB dedi: Yorumlarında backspace tuşunun sıkıntı olduğunu ve ışıklandırmanın bazı bölgelerde az olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Yalan kardeşim inanmayın her şeye
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 17 Mart 2021 #24 Philips Momentum SPK8605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Bu ürünle kıyaslarsak, hangisi avantajlı sizce? 279 TL'ye HyperX mi yoksa, 284 TL'ye Philips mi?
Philips Momentum SPK8605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Bu ürünle kıyaslarsak, hangisi avantajlı sizce? 279 TL'ye HyperX mi yoksa, 284 TL'ye Philips mi?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Mart 2021 #25 Taptic dedi: Philips Momentum SPK8605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Bu ürünle kıyaslarsak, hangisi avantajlı sizce? 279 TL'ye HyperX mi yoksa, 284 TL'ye Philips mi? Genişletmek için tıkla... Alloy Core alınmalı. Philips fason mal klavye satıyor.
Taptic dedi: Philips Momentum SPK8605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Bu ürünle kıyaslarsak, hangisi avantajlı sizce? 279 TL'ye HyperX mi yoksa, 284 TL'ye Philips mi? Genişletmek için tıkla... Alloy Core alınmalı. Philips fason mal klavye satıyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 17 Mart 2021 #26 Taptic dedi: Philips Momentum SPK8605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Bu ürünle kıyaslarsak, hangisi avantajlı sizce? 279 TL'ye HyperX mi yoksa, 284 TL'ye Philips mi? Genişletmek için tıkla... Fason mal kokusu geldi burnuma. Nasıl bir klavye istiyorsunuz?
Taptic dedi: Philips Momentum SPK8605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Bu ürünle kıyaslarsak, hangisi avantajlı sizce? 279 TL'ye HyperX mi yoksa, 284 TL'ye Philips mi? Genişletmek için tıkla... Fason mal kokusu geldi burnuma. Nasıl bir klavye istiyorsunuz?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Mart 2021 #27 TÇB dedi: Fason mal kokusu geldi burnuma. Nasıl bir klavye istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fason klavye zaten. Şu SPK8604 müdür nedir, onu koyu siyaha boyayıp satıyorlar işte. Neyse, konumuz indirim, klavye tartışması değil.
TÇB dedi: Fason mal kokusu geldi burnuma. Nasıl bir klavye istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fason klavye zaten. Şu SPK8604 müdür nedir, onu koyu siyaha boyayıp satıyorlar işte. Neyse, konumuz indirim, klavye tartışması değil.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 17 Mart 2021 #28 TÇB dedi: Bütçeniz varsa mantıklı. Yorumlarında backspace tuşunun sıkıntı olduğunu ve ışıklandırmanın bazı bölgelerde az olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Çınlama sesi varmış ama yayı çıkarıp tekrar taktığında ses azalmış. İncelemelere de baktığımda RGB'sinde bir sıkıntı göremedim.
TÇB dedi: Bütçeniz varsa mantıklı. Yorumlarında backspace tuşunun sıkıntı olduğunu ve ışıklandırmanın bazı bölgelerde az olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Çınlama sesi varmış ama yayı çıkarıp tekrar taktığında ses azalmış. İncelemelere de baktığımda RGB'sinde bir sıkıntı göremedim.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Mart 2021 #29 Dreamy Bull dedi: Peki hocam bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? [TRY566.91] METOO Z56 89 Tuşlar Mekanik Klavye Numpad Anti-gölgelenme ile Kablolu RGB Arkadan Aydınlatmalı İngilizce Rusça Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com METOO Z56 89 Keys Mechanical Keyboard Wired RGB Backlit with Numpad Anti-ghosting English Russian Gaming Keyboard m.banggood.com İlk attığımda GamePower Warlock'u andırıyor demiştiniz ama o değil. Bence bu bütçeye alınabilir bir Red Switch. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu Banggood'daki bütün klavyeler hoş görünmek zorunda mı ? Gamakay MK61 beyaz rengine de tutulmuştum. Özellikle kompaktlıkta sınır tanımamasına.
Dreamy Bull dedi: Peki hocam bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? [TRY566.91] METOO Z56 89 Tuşlar Mekanik Klavye Numpad Anti-gölgelenme ile Kablolu RGB Arkadan Aydınlatmalı İngilizce Rusça Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com METOO Z56 89 Keys Mechanical Keyboard Wired RGB Backlit with Numpad Anti-ghosting English Russian Gaming Keyboard m.banggood.com İlk attığımda GamePower Warlock'u andırıyor demiştiniz ama o değil. Bence bu bütçeye alınabilir bir Red Switch. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu Banggood'daki bütün klavyeler hoş görünmek zorunda mı ? Gamakay MK61 beyaz rengine de tutulmuştum. Özellikle kompaktlıkta sınır tanımamasına.