HyperX alloy Core alınır mı?

isoZz

Kilopat
Max. 300 TL klavye arıyorum. HyperX alloy Core hoşuma gitti. Daha önce Gamepower saber Red Switch kullandım kısa bir sürede bozuldu ondan önce G213 aldım. Ondan da memnun kalmadım RGB ışıkların sönük olmasından dolayı . Sizce HyperX alloy Core uzun ömürlü olur mu? Memnun kalır mıyım? Şu an 290 TL.

Bence güzel bir klavye alabilirsin. G213'den memnun kalmama sebebin nedir?

Dik bakmazsan tuşlar silik bir şekilde duruyordu. ESC tuşunun etrafındaki tuşlar numpadin oradaki tuşlara göre daha soluk yanıyordu inceleme videolarında da aynı olunca iade ettim. İyiki iade etmişim forumda çok fazla CTRL tuşu sorunu yaşayan var.
Ben kullandım memnun kaldım güzel klavye kolay kolay bozulmaz tabii şans işi biraz da eğer ekleyebilirsen Corsair K55 al ben şu an onu kullanıyorum daha iyi.

Max bütçem 300 TL Corsair K55 hep aklımdaydı ama çok fiyat arttı 300 TL iken almak yerine Gamepower aldım pişmanım.
Ben kullandım memnun kaldım güzel klavye kolay kolay bozulmaz tabii şans işi biraz da eğer ekleyebilirsen Corsair K55 al ben şu an onu kullanıyorum daha iyi.

HyperX alloy Core alsam pişman olur muyum tuşları yumuşak mı kod yazdığım için yumuşak olması önemli ve tuş baskısı dandik mi duruyor elim çok terlediğinden çabuk siliniyor tuşlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı