HyperX Alloy Core alınır mı?

Alpha345

Kilopat
Benim için klavyenin mekanik olması hiç önemli değil çünkü bu fiyata kaliteli mekanikler pek yok. Ayrıca az ses çıkarmasını da istediğimden membran tercih ettim. Bu klavyeyi seçmemin başka bir nedeni masama ucu ucuna sığabiliyor olması yani daha uzun klavye tavsiye etmeyiniz. Bu klavyenin bir sorunu var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Bu arada önceliğiniz yeni bir tavsiye yerine bu ürünü değerlendirmek olursa sevinirim çünkü bir sürü tavsiye aldığımdan kafam çok karışık ve artık bir an önce bir karar vermek istiyorum.

Benim için klavyenin mekanik olması hiç önemli değil çünkü bu fiyata kaliteli mekanikler pek yok. Ayrıca az ses çıkarmasını da istediğimden membran tercih ettim. Bu klavyeyi seçmemin başka bir nedeni masama ucu ucuna sığabiliyor olması yani daha uzun klavye tavsiye etmeyiniz. Bu klavyenin bir sorunu var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Bu arada önceliğiniz yeni bir tavsiye yerine bu ürünü değerlendirmek olursa sevinirim çünkü bir sürü tavsiye aldığımdan kafam çok karışık ve artık bir an önce bir karar vermek istiyorum.

Alinmaz mi be 😄
Logitech G213 Prodigy
Cooler Master MK110.
HyperX Alloy Core.
Bu üçü de üzmez.
300TL civarinda alabileceğiniz en iyi klavyelerdir.

Aslında K55 de var ama arkadaşın masası küçük geliyor, yoksa saydıklarının üçünü de tokat manyağı eder 😂 tabii fiyat farkı da var ama.
Aklım bir ara ondaydı ama bu durumdan HyperX i tercih ettim. Ama bu da benim işimi fazlasıyla görür. Yani bir kronik sorunu falan yoksa bana uygun. Zaten bunu öğrenmek için konuyu açtım.

O fiyata alinmaz.
Üçünden hangisi ucuzsa onu al.
Dediğim klavyeden haberin var mı?
Aklım bir ara ondaydı ama bu durumdan HyperX i tercih ettim. Ama bu da benim işimi fazlasıyla görür. Yani bir kronik sorunu falan yoksa bana uygun. Zaten bunu öğrenmek için konuyu açtım.
Tabii canım Alloy Core da baya kaliteli ama boyut sorunu olmayan ve bu konuyu ileride okuyan olursa k55 in daha mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorum.

O fiyata alinmaz.
Üçünden hangisi ucuzsa onu al.
Fiyatı o kadar sorun değil. Çünkü diğer ikisini tercih etmek istemiyorum. G213 kronik cızırtı gibi bir sorunu olduğu için kara listemde, CM'nin ise tuş yapısı bana uygun değil. Mesela onda tuşun gidip geldiği mesafa fazla olduğundan hoşuma gitmedi. Yani HyperX'in bir sorunu yoksa (fiyatı önemli değil) bana gayet uygun.
Dediğim klavyeden haberin var mı?

Tabii canım Alloy Core da baya kaliteli ama boyut sorunu olmayan ve bu konuyu ileride okuyan olursa k55 in daha mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorum.
Merak etmeyin benim fazlasıyla haberim var o klavyeden. Hatta baya araştırdım tek sorun boyutu (tabi bu benim için bir sorun).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı