lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar sorum başlıkta kullanan var mı veya hakkında bir bilgisi olan kullanan arkadaşından filan? Sizce alınır mı? Valorant için kullanacağım.
Arkadaşlar sorum başlıkta kullanan var mı veya hakkında bir bilgisi olan kullanan arkadaşından filan? Sizce alınır mı? Valorant için kullanacağım.
Joussef Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 lammf2k dedi: Arkadaşlar sorum başlıkta kullanan var mı veya hakkında bir bilgisi olan kullanan arkadaşından filan? Sizce alınır mı? Valorant için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ben James Donkey 619s red Switch aldım şu an gayet memnunum fiyatı da 350 TL bayağı uygun şu an. Switch markası olarak Huano Switch kullanılmış malzeme kalitesi de bayağı iyi duruyor.
lammf2k dedi: Arkadaşlar sorum başlıkta kullanan var mı veya hakkında bir bilgisi olan kullanan arkadaşından filan? Sizce alınır mı? Valorant için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ben James Donkey 619s red Switch aldım şu an gayet memnunum fiyatı da 350 TL bayağı uygun şu an. Switch markası olarak Huano Switch kullanılmış malzeme kalitesi de bayağı iyi duruyor.
Moshie Kilopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #3 lammf2k dedi: Arkadaşlar sorum başlıkta kullanan var mı veya hakkında bir bilgisi olan kullanan arkadaşından filan? Sizce alınır mı? Valorant için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... 7-8 aydır kullanıyorum memnunum problem yaşamadım.
lammf2k dedi: Arkadaşlar sorum başlıkta kullanan var mı veya hakkında bir bilgisi olan kullanan arkadaşından filan? Sizce alınır mı? Valorant için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... 7-8 aydır kullanıyorum memnunum problem yaşamadım.