Çözüldü HyperX Alloy Core klavye ışıklandırılması açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ordu
Daha fazla  
Herkese merhaba, HyperX Alloy Core RGB isimli klavyeyi aldım ışıklandırmasını açamadım, sadece FN+F12 kombinasyonuyla beyaz şeklinde yanıyor fakat bu sefer de klavye tuşları çalışmıyor kapamadan.

Çözüm
Hiç mi yanmıyor? Valla ben 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum ne yalan söyleyeyim, sana gelen sıkıntılıdır belki.
2. el aldım hocam aldığım kişi de hiç çalıştırmadığını söyledi bana, sadece kilitleme moduna alıp beyaz yakıyor hepsi bozuk olsa beyaz da yanmaz diye düşünüyorum.

Hiç mi yanmıyor? Valla ben 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum ne yalan söyleyeyim, sana gelen sıkıntılıdır belki.
Hocam Hard Reset yaptım FN+ESC tuşlarına bir süre basılı tutarak çalıştı çok mutluyum.

Hocam sizin klavyenizde 3 tane olan ışık ayarlama tuşu ve sağ ok tuşu çalışıyor mu? Bende şu an 4 tanesi işlevsiz ışıklar random yanıyor.
Klavyenin sol üstündeki tuşları kullandın mı? Işıklandırmayı istediğin gibi kontrol edebiliyorsun, FN ve yön tuşlarıyla da renk değiştiriyor.

2. el aldım hocam aldığım kişi de hiç çalıştırmadığını söyledi bana, sadece kilitleme moduna alıp beyaz yakıyor hepsi bozuk olsa beyaz da yanmaz diye düşünüyorum.

Hocam Hard Reset yaptım FN+ESC tuşlarına bir süre basılı tutarak çalıştı çok mutluyum.

Hocam sizin klavyenizde 3 tane olan ışık ayarlama tuşu ve sağ ok tuşu çalışıyor mu? Bende şu an 4 tanesi işlevsiz ışıklar random yanıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Çalışıyor hepsi. Dediğim gibi sendeki sıkıntılıdır, adam baya kurcalamış klavyeyi zamanında belli.

Programı falan yok da çeşitli renk modları var, ayarlayabilirsin tek renk olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…