Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.047 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 Bugün sipariş ettim. Membran klavye olması beni bir tık üzse de fiyatına göre F/P bir ürün olduğunu düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar ürün hakkında yorum yapabilir mi acaba?
Bugün sipariş ettim. Membran klavye olması beni bir tık üzse de fiyatına göre F/P bir ürün olduğunu düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar ürün hakkında yorum yapabilir mi acaba?
Yamaner35 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #2 bu klavye var ben bayağı memnum sesi fazla değil kullanışlı gayet iyi yani dostum.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.047 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #3 Yamaner35 dedi: bu klavye var ben bayağı memnum sesi fazla değil kullanışlı gayet iyi yani dostum. Genişletmek için tıkla... Pek aynı değiller hocam ya
Yamaner35 dedi: bu klavye var ben bayağı memnum sesi fazla değil kullanışlı gayet iyi yani dostum. Genişletmek için tıkla... Pek aynı değiller hocam ya
Yamaner35 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 Soraka Kajmer dedi: Pek aynı değiller hocam ya. Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim pardon.
Soraka Kajmer dedi: Pek aynı değiller hocam ya. Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim pardon.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.047 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #5 Güzelmiş sadece tuşlar arası boşluk biraz fazla onun dışında beğendim.