HyperX Alloy Core oyunda çoklu tuş basma oluyor

billythekid

Centipat
Yer
Eskişehir / İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi (Öğrenci)
Dün aldım klavyeyi, Valorant ve CS:GO'da şöyle bir problemle karşılaştım. W ve Tab basılıyken 3'e basınca klavye algılamıyordu.
W+Tab+3 tuşlarına aynı anda basamıyordum. Yani yürürken frag liste bakıp silahtan bıçağa geçemiyordum. Diğer üçlü kombinasyonlar oluyordu fakat bunda bir sıkıntı yaşadım. Biraz araştırdım pek bir şey bulamadım. Başka bir klavyeyle ve laptopun orijinal klavyesiyle denedim bu kombinasyon çalışıyor. Sanırım oyun dışında da çalışıyor ama emin değilim.

Reddit'te birisi daha aynı problemden bahsetmiş, eğer elinde alloy Core olan, bu klavyeyi kullanan varsa CS:GO veya Valorant'ta deneyebilir mi? Problem klavyeye özgü bir problemse değiştirmek de çözüm olmayacak çünkü. Çok ayrıntı bir problem olabilir fakat oyun esnasında sıklıkla kullandığım bir kombinasyon, deneyebilen test edebilen olursa sevinirim.

Bende yeni Game Booster G76k klavye aldım Valorant'ta W+Tab+y (silah inceleme tuşu) basınca silahı incelemiyor ayrıyeten masaüstünde CTRL+Shift+ESC kombinasyonu çalışmıyor (sol CTRL) tuşunda oluyor bu durum. Böyle bir iki tane daha kombinasyon çalışmıyor. Mesela Anti-Ghosting sitesinde test ederken W+k+L tuşu çalışmıyor ama sondaki "L" tuşunu değiştirince çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…