Osman M. Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 HyperX Alloy Core RGB Logitech G213 Prodigy Sizin önerebileceğiniz başka klavye var mı? RGB olması şart değil. Kaliteli olsun.
HyperX Alloy Core RGB Logitech G213 Prodigy Sizin önerebileceğiniz başka klavye var mı? RGB olması şart değil. Kaliteli olsun.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 6 Ağustos 2022 #2 G213 iyi değil, kullanıyorum. Alloy Core iyidir. Alternatif olarak Corsair K55 alınabilir.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 6 Ağustos 2022 #3 G213 ile sık sık sorun yaşayanlar oluyor.
Osman M. Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 550TL civarında HyperX Alloy Core RGB dışında önerebilceğiniz başka klavye var mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 6 Ağustos 2022 #5 Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
metehN Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 188 6 Ağustos 2022 #6 G213 kullanıyorum sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim deneyip alman gereken bir klavye olduğunu düşünüyorum.
G213 kullanıyorum sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim deneyip alman gereken bir klavye olduğunu düşünüyorum.
DrDALEK Femtopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #7 metehN dedi: G213 kullanıyorum sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim deneyip alman gereken bir klavye olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sure kullandiniz ve ğüşç tuslarina nasıl basabildiniz acaba.
metehN dedi: G213 kullanıyorum sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim deneyip alman gereken bir klavye olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sure kullandiniz ve ğüşç tuslarina nasıl basabildiniz acaba.
metehN Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 188 18 Eylül 2022 #8 DrDALEK dedi: Ne kadar sure kullandiniz ve ğüşç tuslarina nasıl basabildiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyorum hala da memnunum sorunuzu tam anlayamadım. Nasıl basıyorsun derken?
DrDALEK dedi: Ne kadar sure kullandiniz ve ğüşç tuslarina nasıl basabildiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyorum hala da memnunum sorunuzu tam anlayamadım. Nasıl basıyorsun derken?
DrDALEK Femtopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #9 metehN dedi: Hala kullanıyorum hala da memnunum sorunuzu tam anlayamadım. Nasıl basıyorsun derken? Genişletmek için tıkla... Turkce karakterler klavyede bulunmuyor onlari nasil kullaniyorsun
metehN dedi: Hala kullanıyorum hala da memnunum sorunuzu tam anlayamadım. Nasıl basıyorsun derken? Genişletmek için tıkla... Turkce karakterler klavyede bulunmuyor onlari nasil kullaniyorsun
metehN Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 188 18 Eylül 2022 #10 DrDALEK dedi: Türkçe karakterler klavyede bulunmuyor onlari nasıl kullaniyorsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulunmuyor? Bende var.
DrDALEK dedi: Türkçe karakterler klavyede bulunmuyor onlari nasıl kullaniyorsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulunmuyor? Bende var.