HyperX Alloy Elite RGB vs Corsair K70 Lux RGB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaslan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Bu iki klavyeden hangisini almam daha mantıklı olur? Aynı fiyattan iki ürünü de alma şansım var bütçe 750-800 TL aralığında.
kingston-hyperx-hx-kb2rd2-ukr1-alloy-elite-rgb-mekanik-klavye__1006827235355690.jpg
384510523_0.jpg

Corsair K70'lerin MK2 serisi adı altında yeni versiyonlarını piyasaya sürdü, bekleme şansın varsa Strafe ve K70'in MK2 modelini Black Friday'de kovalamanı tavsiye ederim. Bekleyemem dersen iki model arasında tercihin K70 olsun.

HyperX Alloy Elite RGB kullanıyorum ve tavsiye ederim. K70 kullanmak çok istedim ama kısmet olmadı ürün problemli çıkmıştı para iadesi almıştım zamanında.

Dosya Ekleri

• P6050058.jpg
    P6050058.jpg
    223,3 KB · Görüntüleme: 181
  • P6050059.jpg
    P6050059.jpg
    211 KB · Görüntüleme: 179
  • P6050060.jpg
    P6050060.jpg
    249,5 KB · Görüntüleme: 174
HyperX Alloy Elite RGB kullanıyorum ve tavsiye ederim. K70 kullanmak çok istedim ama kısmet olmadı ürün problemli çıkmıştı para iadesi almıştım zamanında.
Resim için teşekkürler klavye harika görünüyor. Yazılımı nasıl uzun kullanımda bilekte ağrı yaratıyor mu? Oyunlara özgü aydınlatma ayarları ve ekolayzer ışıklandırması var mı? Audio visualizer dedikleri olay yani.

Resim için teşekkürler klavye harika görünüyor. Yazılımı nasıl uzun kullanımda bilekte ağrı yaratıyor mu? Oyunlara özgü aydınlatma ayarları ve ekolayzer ışıklandırması var mı? Audio visualizer dedikleri olay yani.
Audio visualizer dediğin olay var. Yazılımı Corsair'ın yanından bile geçemez. Oyun için özel aydınlatmayı kendin yapabilirsin o olanak var ama işte canım azaldıkça ışık değişsin vs gibi ayarlamaları göremedim. Bilek desteği fena değil ama süngerimsi ve mıknatıslı olmasını isterdim. Ağrı yapmadı ama tuşlara göre bilek desteği sanki biraz yüksekte geldi bana. Görsel anlamda çok hoşuma gidiyor ürün her baktıkça iyi ki almışım dedirtir cinsinden :)

Audio visualizer dediğin olay var. Yazılımı Corsair'ın yanından bile geçemez. Oyun için özel aydınlatmayı kendin yapabilirsin o olanak var ama işte canım azaldıkça ışık değişsin vs gibi ayarlamaları göremedim. Bilek desteği fena değil ama süngerimsi ve mıknatıslı olmasını isterdim. Ağrı yapmadı ama tuşlara göre bilek desteği sanki biraz yüksekte geldi bana. Görsel anlamda çok hoşuma gidiyor ürün her baktıkça iyi ki almışım dedirtir cinsinden :)
Audio visualizer olduğunu sizden duydum hiç görmemiştim bir iki resmini atabilir misiniz acaba?

Merhaba, aldığım HyperX Alloy Elite RGB bana dün ulaştı. Klavye çok fazla kokuyor. Sizde de böyle miydi acaba? Zamanla geçecek bir şey mi?

K70 Mk.2 Alındı. Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı