HyperX Alloy FPS Blue Switch almalı mıyım?

• Konuyu başlatan 21584
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.584

21584

Kilopat
Makaleler
4
HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı

Şu an indirimde.
-Sizce bu paraya değer mi? Blue Switch tercih etmeyi düşünüyorum.
-Satış sonrası destek konusunda HyperX nasıldır?
-Klavye dilinin UK olması ne gibi eksiklikler doğurur?
-FPS oyunlarda Blue Switch tercih edilmiyor. Kesin oynanmaz diye bir kaide var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin oynanmaz diye bir kaide yok fakat rahatsız edici olabilir kişiden kişiye değişir bu durum. HyperX gayet iyidir. Dilin UK olması da eğer klavye tuşlarına bakmadan ezbere yazıyorsan pek sıkıntı çıkarmaz. Örneğin virgül olan yerde i harfi olacak. Bu paraya değer, daha ucuza daha iyisini bulamıyoruz maalesef günümüz şartlarında.

Mavi switch ilk başta cezbedici gelebilir ama kullandıkça rahatsız olmaya başlarsın. UK olması sorun olmaz, tuşların yerini ezberleyince aradaki farkı anlamazsın bile. Cherry MX kırmızı FPS oyuncusuna daha rahat gelir ve başını da ağrıtmaz.

Daha ucuza üst modelini alabilirsin: Hyperx Alloy Elite Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Son düzenleme:
HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı

Şu an indirimde.
-Sizce bu paraya değer mi? Blue Switch tercih etmeyi düşünüyorum.
-Satış sonrası destek konusunda HyperX nasıldır?
-Klavye dilinin UK olması ne gibi eksiklikler doğurur?
-FPS oyunlarda Blue Switch tercih edilmiyor. Kesin oynanmaz diye bir kaide var mı?
İndirime girmesini bekleyin
Sıkıntım olmadığı için hiç temasa geçmedim.
Dilinin İngilizce olması hiçbir sıkıntı yaratmaz. Ben öyle kullanıyorum.
Oynanmaz diye bir kaide yok. İlk aldığında sesi cidden rahatsız edecektir ama sonradan alışırsın.

Aynı klavyeyi bende kullanıyorum. Satış sonrası destek konusunda bir fikrim yok. Klavyeye bakarak yazmıyorsan UK klavye olması rahatsız etmez. Gürültü konusu ise kişiye göre değişir. Ben daha önce Corsair K70 Red Switch kullanıyordum. Blue Switch'in gerek basma hissi gerekse sesi benim hoşuma gidiyor. Hatta Razer'ın Green Switch'i biraz daha yüksek ses veriyor o daha da hoşuma gidiyor. Dolayısıyla red mi blue mu dersen ben blue derim. Ses problem ise brown switch derim.

FPS oyunlarda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum, oynanmaz diyen insanlara kulak asmamanı öneririm. Şahsen Corsair kullanırken tuş basımı çok hafif olduğu için sürekli yanlışlıkla tuşa basıyordum bu da kendi adıma can sıkıcı bir durumdu. Alışmak gerekiyor. Red Switch konusunda anlatılanlar bana abartı geliyor şahsen.

Aynı klavyeyi bende kullanıyorum. Satış sonrası destek konusunda bir fikrim yok. Klavyeye bakarak yazmıyorsan UK klavye olması rahatsız etmez. Gürültü konusu ise kişiye göre değişir. Ben daha önce Corsair K70 Red Switch kullanıyordum. Blue Switch'in gerek basma hissi gerekse sesi benim hoşuma gidiyor. Hatta Razer'ın Green Switch'i biraz daha yüksek ses veriyor o daha da hoşuma gidiyor. Dolayısıyla red mi blue mu dersen ben blue derim. Ses problem ise brown switch derim.

FPS oyunlarda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum, oynanmaz diyen insanlara kulak asmamanı öneririm. Şahsen Corsair kullanırken tuş basımı çok hafif olduğu için sürekli yanlışlıkla tuşa basıyordum bu da kendi adıma can sıkıcı bir durumdu. Alışmak gerekiyor. Red Switch konusunda anlatılanlar bana abartı geliyor şahsen.
Bende aynı fikirdeyim. Müsait olduğum bir gün gidip denemeyi düşünüyorum blue switch kullanan klavyeleri. Ben klavyeyi hoyrat kullananlardanım o yüzden anahtarın basma hissiyatının sert ve click sesinin olması işime gelir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı