Üzüldüm, yakalasam alırdım Rog klavye indirime girmiş ama RGB özelliğini tam anlayamadım, her tuşa ayrı ışıklandırma yapılmıyor sanırım.. Bir adam gibi klavye bulamıyoruz şu fiyatlara şaka gibi.
Üzüldüm, yakalasam alırdım Rog klavye indirime girmiş ama RGB özelliğini tam anlayamadım, her tuşa ayrı ışıklandırma yapılmıyor sanırım.. Bir adam gibi klavye bulamıyoruz şu fiyatlara şaka gibi.
Hocam üst seviye hangi klavyeleri kullandınız da sizleri mahcup etti merak ettim. Scope RX'de ABS tuş takımı ve ASUS'un ürettiği Red Switch kullanılmış. Switch'leri güzel ve RGB'si de harika. Ama yokluğu anlaşılacak bir klavye değil. Bu fiyata bence bedava orası ayrı. Önceki kampanya...
Üzüldüm, yakalasam alırdım ROG klavye indirime girmiş ama RGB özelliğini tam anlayamadım, her tuşa ayrı ışıklandırma yapılmıyor sanırım. Bir adam gibi klavye bulamıyoruz şu fiyatlara şaka gibi.
Ben de biraz araştırdım ARGB yokmuş gerçekten ROG'ta ama aşırı RGB takıntınız yoksa sırf RX Switch için bile tercih edilebilir aslında o klavye. Sizi üzmez bence.