YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Bu klavye alınır mı? Alternatif olarak XPG Summoner düşünüyorum. Ancak Silver Switch kullanıyor diye biliyorum. Hangisi iyidir? Aklımda HyperX var. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023
Bu klavye alınır mı? Alternatif olarak XPG Summoner düşünüyorum. Ancak Silver Switch kullanıyor diye biliyorum. Hangisi iyidir? Aklımda HyperX var.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #2 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu klavye alınır mı? Alternatif olarak XPG Summoner düşünüyorum. Ancak Silver Switch kullanıyor diye biliyorum. Hangisi iyidir? Aklımda HyperX var. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Kemove duymasın üzülür.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu klavye alınır mı? Alternatif olarak XPG Summoner düşünüyorum. Ancak Silver Switch kullanıyor diye biliyorum. Hangisi iyidir? Aklımda HyperX var. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Kemove duymasın üzülür.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.885 Çözümler 24 Yer Antalya 29 Haziran 2023 #3 @MuratTheFounder bunun yellow swtitch olanını almak daha mantıklı değil mi?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #4 MuratTheFounder dedi: Amazon.com.tr Kemove duymasın üzülür. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almayı düşünmüyorum.
MuratTheFounder dedi: Amazon.com.tr Kemove duymasın üzülür. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almayı düşünmüyorum.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Yurt dışından almayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... XPG Summoner silver o zaman.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Yurt dışından almayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... XPG Summoner silver o zaman.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #6 MuratTheFounder dedi: XPG Summoner Silver o zaman. Genişletmek için tıkla... Silver'ın redden ne farkı var?
MuratTheFounder dedi: XPG Summoner Silver o zaman. Genişletmek için tıkla... Silver'ın redden ne farkı var?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #7 YüzbaşıJohnPrice dedi: Silver'ın redden ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Actuation time'ı daha iyi oyunlar için.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Silver'ın redden ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Actuation time'ı daha iyi oyunlar için.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #8 MuratTheFounder dedi: Actuation Time'ı daha iyi oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Hocam XPG'nin red Switch modeli var onu alsam fark var mı? Red Switch istiyorum çünkü.
MuratTheFounder dedi: Actuation Time'ı daha iyi oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Hocam XPG'nin red Switch modeli var onu alsam fark var mı? Red Switch istiyorum çünkü.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #9 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam XPG'nin red Switch modeli var onu alsam fark var mı? Red Switch istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Red switch alacaksan XPG alma ve yurtdışına yönel çok samimi söylüyorum. Umarım beni ciddiye alırsın.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam XPG'nin red Switch modeli var onu alsam fark var mı? Red Switch istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Red switch alacaksan XPG alma ve yurtdışına yönel çok samimi söylüyorum. Umarım beni ciddiye alırsın.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #10 MuratTheFounder dedi: Red Switch alacaksan XPG alma ve yurt dışına yönel çok samimi söylüyorum. Umarım beni ciddiye alırsın. Genişletmek için tıkla... Nedeni nedir hocam? Yurt dışına çok sıcak gözle bakmıyorum.
MuratTheFounder dedi: Red Switch alacaksan XPG alma ve yurt dışına yönel çok samimi söylüyorum. Umarım beni ciddiye alırsın. Genişletmek için tıkla... Nedeni nedir hocam? Yurt dışına çok sıcak gözle bakmıyorum.