Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 12 Haziran 2024 #1 HyperX Alloy Origins 60 Mekanik Oyuncu Klavyesi Amazon.com.tr Bunu aldim arkadaşlar sizce kötü mü iptal etmeli miyim?
HyperX Alloy Origins 60 Mekanik Oyuncu Klavyesi Amazon.com.tr Bunu aldim arkadaşlar sizce kötü mü iptal etmeli miyim?
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Klavyeyi hangi amaçla aldınız? Bence parasına değecek bir klavye değil, şahsen onun yerine Apex Pro mini alırdım.
Klavyeyi hangi amaçla aldınız? Bence parasına değecek bir klavye değil, şahsen onun yerine Apex Pro mini alırdım.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 12 Haziran 2024 #3 Hyperciaa dedi: Klavyeyi hangi amaçla aldınız? Bence parasına değecek bir klavye değil, şahsen onun yerine Apex Pro mini alırdım. Genişletmek için tıkla... Oyun için aldım da Apex Pro mini Amazon satıcılı yoktu ondan almadım hedıye kartı yontemıyle almıstım.
Hyperciaa dedi: Klavyeyi hangi amaçla aldınız? Bence parasına değecek bir klavye değil, şahsen onun yerine Apex Pro mini alırdım. Genişletmek için tıkla... Oyun için aldım da Apex Pro mini Amazon satıcılı yoktu ondan almadım hedıye kartı yontemıyle almıstım.