HyperX Alloy Origins 60 alınır mı?

Bütçe
2500 TL

Mehmet Ö.

Hectopat
Klavye şu anda Amazon Prime Day'de indirimde 2300 TL fiyata sahip. Bütçem de maksimum 2500 TL olduğu için çok uygun gibi geldi ama biraz eski bir ürün olması kafamı karıştırıyor, acaba günümüzde hala alınabilir mi yoksa daha iyi alternatifler var mıdır? Varsa öneriye de açığım ve memnun olurum.

Klavye şu anda Amazon Prime Day'de indirimde 2300 TL fiyata sahip. Bütçem de maksimum 2500 TL olduğu için çok uygun gibi geldi ama biraz eski bir ürün olması kafamı karıştırıyor, acaba günümüzde hala alınabilir mi yoksa daha iyi alternatifler var mıdır? Varsa öneriye de açığım ve memnun olurum.
Belki Ak820 Pro da ilginizi çekebilir.

Ben olsam toplarım.

Alınır, kasası güzel alüminyum ve çok ağır da değil. Keycapsleri falan da güzel, yurtdışından önerilen ürünler de varda bu kalitede olanlar pahalı.

Belki AK820 Pro da ilginizi çekebilir.

Hocam Ajazz markasını Türkiye piyasasında da yurt dışı piyasasında da çok gördüm ama kalitesi hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden pek oraya yönelmedim. Bilgilendirebilirseniz memnun olurum, ayrıca söylediğiniz modelin mavi switch modelini bulabildim ama ben Razer yeşil switch veya klasik mavi switch tarzı sese sahip klavyelerden ziyade red switch benzeri seslere sahip switchleri tercih ediyorum.

Hocam Ajazz markasını Türkiye piyasasında da yurt dışı piyasasında da çok gördüm ama kalitesi hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden pek oraya yönelmedim. Bilgilendirebilirseniz memnun olurum, ayrıca söylediğiniz modelin mavi switch modelini bulabildim ama ben Razer yeşil switch veya klasik mavi switch tarzı sese sahip klavyelerden ziyade red switch benzeri seslere sahip switchleri tercih ediyorum.
Ak820 Pro'nun mavi veya red switch modeli yoktur. Sizin bulduğunuz düz Ak820'nin en basit versiyonu. Aliexpress'den EPOMAKER satıcısına bakabilirsiniz. Ajazz markası yurt dışında bilinen kaliteli bir markadır Youtube'den incelemelere bakabilirsiniz.

Ben olsam toplarım.

Anladığım kadarıyla Custom klavye tarzından bahsettiniz ama oraya yönelmeyi düşünmüyorum, zahmetli geliyor.

AK820 Pro'nun mavi veya red siwtch modeli yoktur. Sizin bulduğunuz düz AK820'nin en basit versiyonu. AliExpress'den Epomaker satıcısına bakabilirsiniz. Ajazz markası yurt dışında bilinen kaliteli bir markadır YouTube'dan incelemelere bakabilirsiniz.

Evet düz AK820 bakmışım pardon. Hemen bakıyorum bahsettiğiniz modele.

AK820 Pro'nun mavi veya red switch modeli yoktur. Sizin bulduğunuz düz AK820'nin en basit versiyonu. AliExpress'den Epomaker satıcısına bakabilirsiniz. Ajazz markası yurt dışında bilinen kaliteli bir markadır YouTube'dan incelemelere bakabilirsiniz.

Hoşuma gitti evet ama muhtemelen teslimat süresi sebebiyle yine de HyperX'e yöneleceğim, biraz ikisi arasında düşüneceğim ama. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla Custom klavye tarzından bahsettiniz ama oraya yönelmeyi düşünmüyorum, zahmetli geliyor.

Evet düz AK820 bakmışım pardon. Hemen bakıyorum bahsettiğiniz modele.

Hoşuma gitti evet ama muhtemelen teslimat süresi sebebiyle yine de HyperX'e yöneleceğim, biraz ikisi arasında düşüneceğim ama. Teşekkürler.
Teslimat süresi 1 hafta bu arada haberiniz olsun. En fazla 1.5 hafta o da gümrükte çok beklerse ya da PTT canı istemezse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı