I ıkr7 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Önceki klavyemin space tuşu bozuldu ve HyperX Alloy Origins almaya karar verdim, 60 ve 65'lik klavye arasından hangisini tercih ediceğime karar veremedim. Aynı zamanda kullanan varsa Aqua ve red switch arasında pek bir fark var mı?
Önceki klavyemin space tuşu bozuldu ve HyperX Alloy Origins almaya karar verdim, 60 ve 65'lik klavye arasından hangisini tercih ediceğime karar veremedim. Aynı zamanda kullanan varsa Aqua ve red switch arasında pek bir fark var mı?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Ağustos 2025 #2 Almayın. HyperX'in klavyeleri fiyatlarına değmiyor ve çoğu da kaliteli değil. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Bunu öneririm.
Almayın. HyperX'in klavyeleri fiyatlarına değmiyor ve çoğu da kaliteli değil. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Bunu öneririm.
I ıkr7 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #3 soulsteal59 dedi: Almayın. HyperX'in klavyeleri fiyatlarına değmiyor ve çoğu da kaliteli değil. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... cashback indirimleri hala geçerli mi biliyor musun? akko monsgeek fun60 max lamayı düşünüyorum?
soulsteal59 dedi: Almayın. HyperX'in klavyeleri fiyatlarına değmiyor ve çoğu da kaliteli değil. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... cashback indirimleri hala geçerli mi biliyor musun? akko monsgeek fun60 max lamayı düşünüyorum?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Ağustos 2025 #4 ıkr7 dedi: cashback indirimleri hala geçerli mi biliyor musun? akko monsgeek fun60 max lamayı düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Evet geçerli. Toplam 600 liralık indirim var.
ıkr7 dedi: cashback indirimleri hala geçerli mi biliyor musun? akko monsgeek fun60 max lamayı düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Evet geçerli. Toplam 600 liralık indirim var.