HyperX Alloy Origins 60 vs ASUS ROG STRIX Scope TKL

brachi

Decapat
Daha fazla  
Dostlari bu iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi tepkime süresine sahip ve aradaki 300 TL farka değer mi? Bilek desteği olması bir tık daha ASUS'a itiyor beni. HyperX alırsam belki ilerleyen zamanlar harici olarak bilek desteği alırım. Bu modele özel bilek desteği var. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle ASUS ve pahalı olan aslında HyperX modeli. Buradan alırsanız 610 TL geri ödeme kampanyası var.

Hocam nakit olarak bankamıza aktarılıyor para yoksa çek vs mi veriyorlar ve bu modelin RX switchlisini nerede bulabilirm.

Banka hesabınıza geliyor RX olanı piyasada yok pek ve kampanyaya dahil değil.

Hocam bilgisizliğimden soruyorum nx Switch'ler HyperX'in kullandığı Switch'lerden daha mı iyi hangisinin tepkime süresi daha iyi fiyatı bir kenara bırakırsak.

Hocam bilgisizliğimden soruyorum nx Switch'ler HyperX'in kullandığı Switch'lerden daha mı iyi hangisinin tepkime süresi daha iyi fiyatı bir kenara bırakırsak.

HyperX hakkında bir bilgi bulamadım maalesef. Kendi sitelerinde bile ayrıntılar yok.

HyperX hakkında bir bilgi bulamadım maalesef. Kendi sitelerinde bile ayrıntılar yok.

Teşekkürler hocam son bir sorum olacak Nays ile bunu 2K ya alınca direk geri ödeme yapılıyor mu yoksa ekstra bir şey mi yapmam gerek ve ASUS'un cashback kampanyası ne kadar sürede yolluyor parayı.

Teşekkürler hocam son bir sorum olacak Nays ile bunu 2K ya alınca direk geri ödeme yapılıyor mu yoksa ekstra bir şey mi yapmam gerek ve ASUS'un cashback kampanyası ne kadar sürede yolluyor parayı.

Nays ile almanızda pek bir mantık yok çünkü zaten 2200 TL orada. Attığım sitede 2000TL. ASUS'un ne kadar yolladığı net değil fakat 15-90 gün gibi bir ortalaması var. 90 gün süreceğini zannetmiyorum ama azami süredir o.

2000 TL olan sitenin Nays ile anlaşması yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…