ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.417 Makaleler 1 Çözümler 55 28 Nisan 2023 #11 miracyog dedi: Merhaba hocam seçiminiz ne yönde oldu ve musunuz? Genişletmek için tıkla... Asus çok sorunlu bir model bu arada, risk almış olursunuz. Tabii ki şans işi ama onun dışında alınabilir ama MK61 çok daha mantıklı.
miracyog dedi: Merhaba hocam seçiminiz ne yönde oldu ve musunuz? Genişletmek için tıkla... Asus çok sorunlu bir model bu arada, risk almış olursunuz. Tabii ki şans işi ama onun dışında alınabilir ama MK61 çok daha mantıklı.
ardakrgz Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #12 ImDominatingU dedi: ASUS çok sorunlu bir model bu arada, risk almış olursunuz. Tabii ki şans işi ama onun dışında alınabilir ama MK61 çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu var hocam? ASUS aldım memnunum ama.
ImDominatingU dedi: ASUS çok sorunlu bir model bu arada, risk almış olursunuz. Tabii ki şans işi ama onun dışında alınabilir ama MK61 çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu var hocam? ASUS aldım memnunum ama.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.417 Makaleler 1 Çözümler 55 29 Nisan 2023 #13 ardakrgz dedi: Ne sorunu var hocam? ASUS aldım memnunum ama. Genişletmek için tıkla... Bazılarında led bozuluyor, bazılarında basmama sorunu yaşanıyor, bazılarında software sorunu yaşanıyor düzenleyememek gibi fakat bu nadir epey, bazılarında da switch çiftlemeye başlıyor gibi gibi. Fiyatına göre hak ettiği kalite bu olmamalı bence.
ardakrgz dedi: Ne sorunu var hocam? ASUS aldım memnunum ama. Genişletmek için tıkla... Bazılarında led bozuluyor, bazılarında basmama sorunu yaşanıyor, bazılarında software sorunu yaşanıyor düzenleyememek gibi fakat bu nadir epey, bazılarında da switch çiftlemeye başlıyor gibi gibi. Fiyatına göre hak ettiği kalite bu olmamalı bence.