HyperX Alloy Origins Aqua %60 vs HyperX Alloy Origins %60

Farkları switchleri sanırsam. 3700 TL bandında çok daha iyi klavyeler bulabilirsiniz. Yurt dışından alabilir misiniz veya boyut ve switch tercihiniz tam olarak nedir?
1721712574921.png
1721712559449.png

Son düzenleme:
Hocam 1 gün önce 2300 TL'ydi bugune bıraktıgınız kötü olmus ben Aqua switch sipariş verdim gelince size donus yaparim iyi mi kotu mu diye.

Ya hocam cidden delirdim ben bu konuyu dün 8 de attım yanıtlayan hızlı olur mailden bildirim gelir direk alırım dedim kimse yazmadı haliyle mailden bildirimde gelmedi benim de kafamdan uçmuş sabah bir baktım fiyatlar uçmuş keşke alaydım of.

Ya hocam cidden delirdim ben bu konuyu dün 8 de attım yanıtlayan hızlı olur mailden bildirim gelir direk alırım dedim kimse yazmadı haliyle mailden bildirimde gelmedi benim de kafamdan uçmuş sabah bir baktım fiyatlar uçmuş keşke alaydım of.
Hocam saat 2'de açmışsınız konuyu görülmemesi normal 11-12 gibi açsaydınız gören cevap veren olurdu.

Hocam saat 2'de açmışsınız konuyu görülmemesi normal 11-12 gibi açsaydınız gören cevap veren olurdu.

Yok hocam dün 8 de açtım bakın en üstte yazıyor bakın.

1721757594924.png

Moderasyon ceza vermiş konu başlığı açıklamıyor diye halbuki konu başlığını bu ürünlerden hangisi iyidir yazdım. Sonradeğiştirmişler acaba onaylanmayıp geçmi koymuşlar cezadan dolayı.

geçmiş olsun hocam sizi biraz üzebilir belki ama sanırım biraz daha zam gelmiş. 4.4k olmuş aquanın fiyatı 3.4 ama illa bi ara indirim gelir o zaman alırsınız moralinizi bozmayın

Yok hocam dün 8 de açtım bakın en üstte yazıyor bakın.

Eki Görüntüle 2262010

Moderasyon ceza vermiş konu başlığı açıklamıyor diye halbuki konu başlığını bu ürünlerden hangisi iyidir yazdım. Sonradeğiştirmişler acaba onaylanmayıp geçmi koymuşlar cezadan dolayı.
Doğru diyorsunuz ben görsem cevap verirdim geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı