NameDeli
Hectopat
Amazon.com.tr, Amazon.com.tr farkları var mıdır, varsa hangisi daha iyidir?
hocam 1 gün önce 2300 tlydi bugune bıraktıgınız kötü olmus ben aqua switch siparis verdim gelince size donus yaparim iyi mi kotu mu diyeAmazon.com.tr, Amazon.com.tr farkları var mıdır, varsa hangisi daha iyidir?
Hocam 1 gün önce 2300 TL'ydi bugune bıraktıgınız kötü olmus ben Aqua switch sipariş verdim gelince size donus yaparim iyi mi kotu mu diye.
Hocam saat 2'de açmışsınız konuyu görülmemesi normal 11-12 gibi açsaydınız gören cevap veren olurdu.Ya hocam cidden delirdim ben bu konuyu dün 8 de attım yanıtlayan hızlı olur mailden bildirim gelir direk alırım dedim kimse yazmadı haliyle mailden bildirimde gelmedi benim de kafamdan uçmuş sabah bir baktım fiyatlar uçmuş keşke alaydım of.
Hocam saat 2'de açmışsınız konuyu görülmemesi normal 11-12 gibi açsaydınız gören cevap veren olurdu.
geçmiş olsun hocam sizi biraz üzebilir belki ama sanırım biraz daha zam gelmiş. 4.4k olmuş aquanın fiyatı 3.4 ama illa bi ara indirim gelir o zaman alırsınız moralinizi bozmayınYa hocam cidden delirdim ben bu konuyu dün 8 de attım yanıtlayan hızlı olur mailden bildirim gelir direk alırım dedim kimse yazmadı haliyle mailden bildirimde gelmedi benim de kafamdan uçmuş sabah bir baktım fiyatlar uçmuş keşke alaydım of.
Doğru diyorsunuz ben görsem cevap verirdim geçmiş olsun.Yok hocam dün 8 de açtım bakın en üstte yazıyor bakın.
Eki Görüntüle 2262010
Moderasyon ceza vermiş konu başlığı açıklamıyor diye halbuki konu başlığını bu ürünlerden hangisi iyidir yazdım. Sonradeğiştirmişler acaba onaylanmayıp geçmi koymuşlar cezadan dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.