EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar selam. Klavyemde bir anda medya tuşları çalışmamaya başladı. FN+ F6-7-8 NGenuity'i de indiremiyorum sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar selam. Klavyemde bir anda medya tuşları çalışmamaya başladı. FN+ F6-7-8 NGenuity'i de indiremiyorum sebebi ne olabilir?
Under_Solo Attopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 EVOPRTION dedi: Arkadaşlar selam. Klavyemde bir anda medya tuşları çalışmamaya başladı. FN+ F6-7-8 NGenuity'i de indiremiyorum sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... NGenuity'i indirememek derken? Demek istediğin indirirken hata mı alıyorsun? Hata kodu bu mu? 0x80073d05 hatası. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Arkadaşlar selam. Klavyemde bir anda medya tuşları çalışmamaya başladı. FN+ F6-7-8 NGenuity'i de indiremiyorum sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... NGenuity'i indirememek derken? Demek istediğin indirirken hata mı alıyorsun? Hata kodu bu mu? 0x80073d05 hatası.
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Yok o değildi. Direkt inmiyordu ama çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 18 Şubat 2024 #4 EVOPRTION dedi: Yok o değildi. Direkt inmiyordu ama çözüldü. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Herkesin faydalanabilmesi adına çözümü açıklar mısınız? Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Yok o değildi. Direkt inmiyordu ama çözüldü. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Herkesin faydalanabilmesi adına çözümü açıklar mısınız?
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Herkesin faydalanabilmesi adına çözümü açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yine sosyal kısmında bi arkadaşın yazdığını yapmıştım ancak şuan bulamadım aynı postu maalesef. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Herkesin faydalanabilmesi adına çözümü açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yine sosyal kısmında bi arkadaşın yazdığını yapmıştım ancak şuan bulamadım aynı postu maalesef.