EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 HyperX Alloy Origins Core klavye kullanıyorum. Klavyede FN + renk tuşları çalışıyor ama multimedya tuşları (Spotify'da durdur, başlat gibi) FN + F6, F7, F8 çalışmıyor. Servislerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çözümü nedir?
HyperX Alloy Origins Core klavye kullanıyorum. Klavyede FN + renk tuşları çalışıyor ama multimedya tuşları (Spotify'da durdur, başlat gibi) FN + F6, F7, F8 çalışmıyor. Servislerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çözümü nedir?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.762 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Sol alt tuşu, boşluk ve space tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutup klavyeyi sıfırlamayı denewyebilirsin. Artı 0 Eksi
Sol alt tuşu, boşluk ve space tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutup klavyeyi sıfırlamayı denewyebilirsin.
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 KafadanKontak dedi: Sol alt tuşu, boşluk ve space tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutup klavyeyi sıfırlamayı denewyebilirsin. Genişletmek için tıkla... OLmadı Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Sol alt tuşu, boşluk ve space tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutup klavyeyi sıfırlamayı denewyebilirsin. Genişletmek için tıkla... OLmadı