Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Dostlar Selam, Aşağıdaki iki ürüne sahibim. Bu ürünleri satmak istiyorum ancak klavyelerde ikinci el piyasası neye göre belirleniyor fikrim yok. Ürün 1 yıllık. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Dostlar Selam, Aşağıdaki iki ürüne sahibim. Bu ürünleri satmak istiyorum ancak klavyelerde ikinci el piyasası neye göre belirleniyor fikrim yok. Ürün 1 yıllık. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Cozen24 dedi: Dostlar selam, Aşağıdaki iki ürüne sahibim. Bu ürünleri satmak istiyorum ancak klavyelerde ikinci el piyasası neye göre belirleniyor fikrim yok. Ürün 1 yıllık. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ürünler sıfırmı kullanılmış mı?
Cozen24 dedi: Dostlar selam, Aşağıdaki iki ürüne sahibim. Bu ürünleri satmak istiyorum ancak klavyelerde ikinci el piyasası neye göre belirleniyor fikrim yok. Ürün 1 yıllık. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ürünler sıfırmı kullanılmış mı?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 29 Ocak 2023 #3 Cozen24 dedi: Dostlar selam, Aşağıdaki iki ürüne sahibim. Bu ürünleri satmak istiyorum ancak klavyelerde ikinci el piyasası neye göre belirleniyor fikrim yok. Ürün 1 yıllık. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bence satmayın ölü fiyata gider duvara asın en azından tablo olur fakat 300 TL'ye satarsanız ilgilenirim Revengest dedi: Ürünler sıfırmı kullanılmış mı? Genişletmek için tıkla... 1 yıllık olduğuna göre 2. el statüsünde.
Cozen24 dedi: Dostlar selam, Aşağıdaki iki ürüne sahibim. Bu ürünleri satmak istiyorum ancak klavyelerde ikinci el piyasası neye göre belirleniyor fikrim yok. Ürün 1 yıllık. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bence satmayın ölü fiyata gider duvara asın en azından tablo olur fakat 300 TL'ye satarsanız ilgilenirim Revengest dedi: Ürünler sıfırmı kullanılmış mı? Genişletmek için tıkla... 1 yıllık olduğuna göre 2. el statüsünde.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 emirhannk dedi: Bence satmayın ölü fiyata gider duvara asın en azından tablo olur fakat 300 TL'ye satarsanız ilgilenirim 1 yıllık olduğuna göre 2. el statüsünde. Genişletmek için tıkla... Dikkatli okuyamamışım hocam. 1300 eder diye düşünüyorum.
emirhannk dedi: Bence satmayın ölü fiyata gider duvara asın en azından tablo olur fakat 300 TL'ye satarsanız ilgilenirim 1 yıllık olduğuna göre 2. el statüsünde. Genişletmek için tıkla... Dikkatli okuyamamışım hocam. 1300 eder diye düşünüyorum.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 29 Ocak 2023 #5 Revengest dedi: Dikkatli okuyamamışım hocam. 1300 eder diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1300'e ikinciel bir klavye almaktansa sıfır başka bir mekanik almak daha mantıklı alan olacağını sanmıyorum ama yine de dene 1 kaç hafta.
Revengest dedi: Dikkatli okuyamamışım hocam. 1300 eder diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1300'e ikinciel bir klavye almaktansa sıfır başka bir mekanik almak daha mantıklı alan olacağını sanmıyorum ama yine de dene 1 kaç hafta.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #6 emirhannk dedi: 1300'e ikinciel bir klavye almaktansa sıfır başka bir mekanik almak daha mantıklı alan olacağını sanmıyorum ama yine de dene 1 kaç hafta. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama 500e koyacak hali yok denemekte fayda var olmadı biraz daha ucuzlatırsın.
emirhannk dedi: 1300'e ikinciel bir klavye almaktansa sıfır başka bir mekanik almak daha mantıklı alan olacağını sanmıyorum ama yine de dene 1 kaç hafta. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama 500e koyacak hali yok denemekte fayda var olmadı biraz daha ucuzlatırsın.
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #7 emirhannk dedi: Bence satmayın ölü fiyata gider duvara asın en azından tablo olur fakat 300 TL'ye satarsanız ilgilenirim 1 yıllık olduğuna göre 2. el statüsünde. Genişletmek için tıkla... 300 çok acımasız değil mi Revengest dedi: Dikkatli okuyamamışım hocam. 1300 eder diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Keycaps'lerle birlikte mi bu fiyat hocam? Çok etkilemez derseniz fiyatı onları elde tutabilirim sonrası için.
emirhannk dedi: Bence satmayın ölü fiyata gider duvara asın en azından tablo olur fakat 300 TL'ye satarsanız ilgilenirim 1 yıllık olduğuna göre 2. el statüsünde. Genişletmek için tıkla... 300 çok acımasız değil mi Revengest dedi: Dikkatli okuyamamışım hocam. 1300 eder diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Keycaps'lerle birlikte mi bu fiyat hocam? Çok etkilemez derseniz fiyatı onları elde tutabilirim sonrası için.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #8 Cozen24 dedi: 300 çok acımasız değil mi Keycaps'lerle birlikte mi bu fiyat hocam? Çok etkilemez derseniz fiyatı onları elde tutabilirim sonrası için. Genişletmek için tıkla... Evet ikisini beraber 1300e koyun 1 2 hafta bekleyin yazan hiç olmazsa 1200 1100 civarlarına inersiniz.
Cozen24 dedi: 300 çok acımasız değil mi Keycaps'lerle birlikte mi bu fiyat hocam? Çok etkilemez derseniz fiyatı onları elde tutabilirim sonrası için. Genişletmek için tıkla... Evet ikisini beraber 1300e koyun 1 2 hafta bekleyin yazan hiç olmazsa 1200 1100 civarlarına inersiniz.