HyperX Alloy Origins Core Ne Kadar Eder?

Bence satmayın ölü fiyata gider duvara asın en azından tablo olur fakat 300 TL'ye satarsanız ilgilenirim

1 yıllık olduğuna göre 2. el statüsünde.

Dikkatli okuyamamışım hocam.
1300 eder diye düşünüyorum.

1300'e ikinciel bir klavye almaktansa sıfır başka bir mekanik almak daha mantıklı alan olacağını sanmıyorum ama yine de dene 1 kaç hafta.

1300'e ikinciel bir klavye almaktansa sıfır başka bir mekanik almak daha mantıklı alan olacağını sanmıyorum ama yine de dene 1 kaç hafta.

Bende öyle düşünüyorum ama 500e koyacak hali yok denemekte fayda var olmadı biraz daha ucuzlatırsın.

Bence satmayın ölü fiyata gider duvara asın en azından tablo olur fakat 300 TL'ye satarsanız ilgilenirim

1 yıllık olduğuna göre 2. el statüsünde.
300 çok acımasız değil mi
Keycaps'lerle birlikte mi bu fiyat hocam? Çok etkilemez derseniz fiyatı onları elde tutabilirim sonrası için.

300 çok acımasız değil mi

Keycaps'lerle birlikte mi bu fiyat hocam? Çok etkilemez derseniz fiyatı onları elde tutabilirim sonrası için.

Evet ikisini beraber 1300e koyun 1 2 hafta bekleyin yazan hiç olmazsa 1200 1100 civarlarına inersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…