knk ben çözdüm çok saçma ama pc dilini ingilizce yap konumu amerika yap sonra güncelemeyi yapıyor ve yazılım açılıyor sonra geri eskiye döndür konumu ve dili çalışıyo yazılımBende aynı sorunu yaşıyorum.
Kanka ben çözdüm çok saçma ama PC dilini İngilizce yap konumu Amerika yap sonra güncelemeyi yapıyor ve yazılım açılıyor sonra geri eskiye döndür konumu ve dili çalışıyor yazılım.
Ben bunu servise mail attım bölgesel bir bug yakında düzeltilecek dedilerÇok teşekkür ederim. Sorunumu çözdünüz. Bunu HyperX servisi bile bilmiyor.![]()
Ben bunu servise mail attım bölgesel bir bug yakında düzeltilecek dediler.
Önemli değil reisSen adamsın <3.
aynı problem bende de var. Dil değiştirdiğim halde sorun çözülmedi. Siz çözebildiniz mi ?Hocam aynı klavyeden aldım, dediğinizi de yaptım ama ekran 10 dakkadır bu şekilde. Yanlış bir şey mi var?Eki Görüntüle 1260012
Çözemedim hocam. Firma ilgisiz kalınca da satıp başka klavye aldım.aynı problem bende de var. Dil değiştirdiğim halde sorun çözülmedi. Siz çözebildiniz mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.