HyperX Alloy Origins Klavye alınır mı?

knk kutulu yedek tuşlar yedek switchleri tuş çıkaracağı felan hepsi var

Kutunun sağından ve solundan tutarak al. Eğer kutusuz ise bir poşete koyup alabilirsin.
knk yanlış yazmışım alınırmı anlamında

Harika bir klavye hocam fiyatı da oldukça uygunmuş, temiz kullanılmışsa düşünülmeden alınır. Yaygın bir kronik sorunu bulunmamakta.

Klavyenin en büyük öne çıkan kısmı görünüşü ve aydınlatma kalitesi. Çok doygun ve parlak RGB'si var. Uygun efektlerle kullanıldığında görsel şölen bir klavye. Tuşların hissiyatı oldukça güzel ama Red Switch'ten, Blue ve türevi Switch'ler gibi bir hissiyat beklemeyin. Onların hissiyatı normal olarak daha bir başka oluyor.

Görselliğe önem veriyorsanız eğer ayrıca White Pudding Keycaps almanızı da öneririm. Klavyemi başka bir seviyeye çıkardı görsel anlamda. Siyah seçeneği de mevcut.

Eğer alırsanız ve bana yazarsanız size 300'e yakın RGB Preset'in bulunduğu bir dosya paylaşabilirim.

klavyeyi aldım hiç bir sorunu yoktu sadece biraz pisti bez yardımıyla temizledim

klavyeyi aldım hiç bir sorunu yoktu sadece biraz pisti bez yardımıyla temizledim
Kutunun yanında ayrıca keycap aparatı da oluyor, arkadaşınız onu da verdi mi bilmiyorum. Tuşlar çok rahat sökülüyor. Diş fırçasıyla arada pratik bir şekilde temizlerim hala 0 gibi şu an.

Kutunun yanında ayrıca keycap aparatı da oluyor, arkadaşınız onu da verdi mi bilmiyorum. Tuşlar çok rahat sökülüyor. Diş fırçasıyla arada pratik bir şekilde temizlerim hala 0 gibi şu an.
yarın getircek yedek tuşlarla keycap aparatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…