Hyperx Alloy Origins RGB ledden çıkan ses düzeltilebilir mi?

Hüseyin Aysu

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Geçenlerde aldığı klavyem yarım saat önce bana ulaştı ve takıp kullanmaya başladım. Ancak fark ettim ki konfeti modu haricindeki tüm modlarda kullanırken klavyeden tiz bir led sesi geliyor. Işığı kapadığımda düzeliyor. HyperX ile konuştum, olası çözümleri denedik ama düzelmedi. İade etmekten başka şansım yok mu?

Ben de dün alloy core rgb satın almıştım ancak aynı sorun bende de mevcut. Acaba iade etsem mi diye düşünüyorum. rgb açıkken klavyeden tiz bir ses geliyor, rgb modu değiştirince ses daha da değişiyor. ışık kapalı iken ses tamamen kesiliyor. Çözümü tam olarak nasıl buldunuz?

Sorunu çözdüm. Çözmem yarım saatimi aldı. Eğer böyle bir durum yaşayan varsa kesinlikle hoparlör usb'sini çıkartmalı. Ya da daha kaliteli bir hoparlör almalı. Frekanslar birbirine giriyor hoparlör usb'si ve klavye usb'sini aynı anda takınca.

Son düzenleme:
Aynen hocam. Frekans karışıyor. Ben de bazı şeyleri söktüm taktım düzeldi.

Madem buldum sizi klavyeyle ilgili sorayım, hangi switch tercih ettiniz? Önceki klavyeniz neydi? Memnun musunuz? Ben Red tercih ettim ve öncesinde de Apex M500 kullanıyordum o da Red idi. Daha tok ve sessiz çalışıyor Alloy Origins ve bundan memnunum, küçük evse ses sıkıntı oluyordu uyuyanlar varken.

Önceki klavyem mekanik blue switch idi. Memnundum ancak sıvı dökülmesinden dolayı mıdır artık nedir bozuldu. Ömrü 2 sene sürdü. Şu an kullandığım ise membrane klavye zaten, seninki gibi mekanik değil. Dün cızırtı sorununu hallettikten sonra arkadaşlarla rekabetçi oyunlara girdim. Gayet iyi ve sessiz. Blue switch daktilo sesi gibiydi, seveni var ama mekanik alsaydım red veya brown denerdim. Değişiklik iyidir en nihayetinde bir süre sonra alışıyorsun zaten her sese ve hissiyata. O yüzden demem odur ki en iyi ekipman alıştığın ekipmandır.

Haklısın. Evveli klavyemi 6 sene kullandım, şu an biraz zorlanıyorum. Hayırlı olsun sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…