HyperX alloy Origins vs ASUS ROG scope TKL Deluxe vs Razer Blackwidow Elite

Bütçe
Max 2100

Kailynn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu üç klavye arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ASUS'u bir haftadır kullanmaktayım. Şöyle bir bilgi vereyim. ASUS'un geri ödeme kampanyası var. Bu bağlantıdan kampanyaya ulaşabilirsin. Eğer aynı klavyeyi buradaki siteden alırsan ve kampanyaya katılırsan 1390₺ ye gelmiş olur. Bilgilendireyim dedim.

Klavye konusundaki yorumum ise artılarından başlamam gerekirse; Switch'leri kaliteli ROG nx red ve yazım hissiyatı gayet tok, kaliteli hissettiriyor. Ses konusunda fazla sesli olduğunu düşünmüyorum. CTRL tuşunun büyük olmasından kaynaklı FPS oyunlarında avantaj sağlamakta. RGB'si kaliteli. Öğrenci olduğum için kablosu çıkarılabilir olmasından kaynaklı taşıması kolay. Bilek desteğinin kendisi zaten 800₺ civarında ve gayet kaliteli.

Eksilerini sayacak olursam klavye hotswap bir klavye değil. Tuşları abs plastikten uzun vadede ne olur bilmiyorum ama abs olsa da bayağı kaliteli durmakta çok sorun olacağını düşünmem. Yani PBT takıntınız yoksa çok da sorun değil. Bir de abs tuşlarda hafif böyle o parlak lekeler kalabiliyor. Ama yine de çok göze batmamakta.

Kampanya hakkında bilgilendirmeniz için sağ olun hocam

Aslında aklımda şu an HyperX alloy Origins ve Razer Blackwidow Elite var. Hem kod yazıyorum hem oyun oynuyorum Razer Green Switch sıkıntı olabilir diye düşünüyorum ama Black Widow 2. el piyasasında uygun. Bilek desteği olması ve sağ üst ses açma kapama düğmeleride işime çok yarıyor fakat Razer Green Switch'ler çok sesli. Ailemle yaşıyorum onlar içinde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.

ASUS'ta ise FN-lock ile F tuşlarını multimedya olarak kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…