HyperX alloy Origins vs Corsair K68 Cherry

Bütçe
1200

GadRego

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şahsen ben Corsair'i tercih ederdim hem kol desteği var bende de K70 Lux var. Onunki deriye benzer yani güzel bir hissiyatı var ve uzun zamandır her gün uzun süre kullanılmasına rağmen hiçbir sıkıntı yok tuslarinda da geri kalan yerlerinde de. Ayrıca multimedya tuşları çok işe yarıyor. Tabii ben K70 Lux'u kullandım ama K68 de ondan çok aşağı kalmıyordur tahminmce. Ben Corsair'i bir tık daha iyi buluyorum. Hem 200 liraya yakın daha ucuz. iCUE yazılımı da çok güzel bir arayüze sahip.

Hocam K68 de İtopya'dan almayı düşünyordum yorumlarda şöyle bir yorum gördüm emin olamadım.

"Ürünü 1.5 yıl önce 2021 Mart'ta İtopya'dan aldım, bu süreçte aktif olarak hep kullandım ve 1.5 yıllık kullanım sonucunda şunu söyleyebilirim ürün gayet hoş ama problemli. -bilek dayama yerindeki plastikler daha ilk 6. ayda kırıldı ve şu an sadece süs olarak duruyor gibi bir şeyler hala biraz destek verdiği için tutuyorum. -klavyede en sık kullandığım harfler maalesef 1. senenin sonunda aşınmaya başladı ve şu an bu yorumu yazdığım 2022 Mayıs'ta birçok tuştan çok fazla ışık direk gözüme geliyor o yüzden ya en kısıkta ya da hiç ışıksız kullanıyorum, geceleri genelde kapatıyorum gözümü almasın diye. -bugün CTRL tuşumun düzgün basmadığını fark ettim ve sökünce içindeki 4 yöne ayrılan plastiğin bir parçasının kırılmış olduğunu fark ettim, nasıl ve neden oldu bilemiyorum sağdaki CTRL ile değiştirdim ve kullanmaya devam ediyorum. Corsair gibi kaliteli olacağını düşündüğüm bir markanın klavyesinin sadece 1.5 sene sonunda bu hale gelmesi çok üzücü gerçekten. Bazen keşke daha ucuza ortalama bir klavye alsaydım diyorum. Bundan önce kullandıklarım hep öyle klavyelerdi ve onları da ortalama 3-4 sene kullandım. Buna verdiğim paraya değmedi biraz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…