HyperX Alpha başka bir USB ses kartı ile kullanılabilir mi?

Accismus

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz üzere sorum bu. Yalnız bu ses kartı Logitech'in G430UNUN ses kartı (maalesef ALC 269 codecli bir laptopum var kulaklığı tam besleyemiyor bildiğiniz üzere) 7.1 açmayacağım amacım sadece daha fazla ses seviyesi elde edebilmek kağıt üzerinde. Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için. (1200 tl em var kulaklık önerilerine açığım)

Son düzenleme:
Hocam kullanabilirsiniz, hiçbir problem yaşamazsınız. Ama tavsiyem daha kaliteli bir ses kartı kullanmanız. HyperX'in kendi ses kartı veya Aliexpress'te satılan (Çin'den satılmalarına bakmayın, kaliteli ürünler de mevcut.) kartlara bakabilirsiniz.
Bu arada G430'u kullandım, keşke kullanmasaydım :D

Hocam kullanabilirsiniz, hiçbir problem yaşamazsınız. Ama tavsiyem daha kaliteli bir ses kartı kullanmanız. HyperX'in kendi ses kartı veya Aliexpress'te satılan (Çin'den satılmalarına bakmayın, kaliteli ürünler de mevcut.) kartlara bakabilirsiniz.
Bu arada G430'u kullandım, keşke kullanmasaydım :D
Çok teşekkür ederim. Bakıcağım dediklerinize :) :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı