Caustic Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Ben HyperX Alpha almak istiyorum ama ses kartım yok. Ne kadar ses kaybı yaşarım? Fikriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 Caustic dedi: Ben HyperX Alpha almak istiyorum ama ses kartım yok. Ne kadar ses kaybı yaşarım? Fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir?
Caustic dedi: Ben HyperX Alpha almak istiyorum ama ses kartım yok. Ne kadar ses kaybı yaşarım? Fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir?
Caustic Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 yusuf soylu dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Asus h110M am2
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #4 Caustic dedi: ASUS H110M AM2. Genişletmek için tıkla... Ses kartlı model öneririm bütçeniz nedir?
Caustic Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #5 yusuf soylu dedi: Ses kartlı model öneririm bütçeniz nedi Genişletmek için tıkla... yusuf soylu dedi: r? Genişletmek için tıkla... yusuf soylu dedi: Ses kartlı model öneririm bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 150 450 arası olur
yusuf soylu dedi: Ses kartlı model öneririm bütçeniz nedi Genişletmek için tıkla... yusuf soylu dedi: r? Genişletmek için tıkla... yusuf soylu dedi: Ses kartlı model öneririm bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 150 450 arası olur
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 Caustic dedi: 150 450 arası olur. Genişletmek için tıkla... Cloud Alpha 800TL?
Caustic Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 yusuf soylu dedi: Cloud Alpha 800TL? Genişletmek için tıkla... Peki sizce ne alayım pek bilgim ypk ses kartları konusunda
yusuf soylu dedi: Cloud Alpha 800TL? Genişletmek için tıkla... Peki sizce ne alayım pek bilgim ypk ses kartları konusunda
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #8 Caustic dedi: Peki sizce ne alayım pek bilgim ypk ses kartları konusunda. Genişletmek için tıkla... Ses kartlı kulaklık al. Cloud Alpha'dan daha iyi kulaklıklar var.
Caustic dedi: Peki sizce ne alayım pek bilgim ypk ses kartları konusunda. Genişletmek için tıkla... Ses kartlı kulaklık al. Cloud Alpha'dan daha iyi kulaklıklar var.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #9 Ses kartlı olarak Cloud 2'ye bakabilirsin.
Caustic Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #10 yusuf soylu dedi: Ses kartlı kulaklık al. Cloud Alpha'dan daha iyi kulaklıklar var. Genişletmek için tıkla... Ses performansı olarak baya baktıydımda incelemecilere falan alpha baya yüksek puan alıyodu ondan almak istedim
yusuf soylu dedi: Ses kartlı kulaklık al. Cloud Alpha'dan daha iyi kulaklıklar var. Genişletmek için tıkla... Ses performansı olarak baya baktıydımda incelemecilere falan alpha baya yüksek puan alıyodu ondan almak istedim