HyperX Alpha S alınır mı?

xab0n

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar,
Uzun süredir kulaklık arıyorum bayağı bir bilgi edindim ama hala çok kararsızım HyperX Cloud 2 istiyordum ince hesapta Gaming gecesinde 660 TL'ye kadar düşmüştü ama o gece evde değildim alamadım zaten 15 dk içinde bitmişti.
Şu anda ise kulaklık arıyorum Cloud Alpha s çok hoş geliyor daha fazla para verebilirim ancak bu sefer de toplayacağım bilgisayarın bütçesinden kısılmış oluyor.
Herhangi bir kampanya yakalarsam Cloud 2 ya da Alpha s direk alacağım. Kulaklık vizyonum biraz düşük 2 yıldır Rampage'in 80 TL'lik kulaklığını kullanıyorum kulağım da yaralar ağrılar (özellikle baş ağrısı) çok ceremesini çektim o yüzden kaliteli ve uzun süre götürecek bir şey arıyorum.
Alacağım kulaklığı sadece oyun oynarken değil müzik dinlerken de kullanmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
400-800 TL fiyat bandında ürün önerilerinize açığım.

Öncelikle herkese iyi forumlar,
Uzun süredir kulaklık arıyorum bayağı bir bilgi edindim ama hala çok kararsızım HyperX Cloud 2 istiyordum ince hesapta Gaming gecesinde 660 TL'ye kadar düşmüştü ama o gece evde değildim alamadım zaten 15 dk içinde bitmişti.
Şu anda ise kulaklık arıyorum Cloud Alpha s çok hoş geliyor daha fazla para verebilirim ancak bu sefer de toplayacağım bilgisayarın bütçesinden kısılmış oluyor.
Herhangi bir kampanya yakalarsam Cloud 2 ya da Alpha s direk alacağım. Kulaklık vizyonum biraz düşük 2 yıldır Rampage'in 80 TL'lik kulaklığını kullanıyorum kulağım da yaralar ağrılar (özellikle baş ağrısı) çok ceremesini çektim o yüzden kaliteli ve uzun süre götürecek bir şey arıyorum.
Alacağım kulaklığı sadece oyun oynarken değil müzik dinlerken de kullanmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
400-800 TL fiyat bandında ürün önerilerinize açığım.
Kulaklık olarak Alpha S daha yeni sürüm, daha iyi, daha güncel fakat Sisteminizden nasıl bir kısıntı yapacaksınız oda önemli. Sabit disk tarzında şeylerse bence değer fakat ana parçalardan kısacaksanız biraz bekleyin öyle alın acelesi yok. Cloud 2 iyi bir model performansı gayet tatmin edici fakat artık biraz eskidi.

Kulaklık olarak Alpha s daha yeni sürüm, daha iyi, daha güncel fakat sisteminizden nasıl bir kısıntı yapacaksınız oda önemli. Sabit disk tarzında şeylerse bence değer fakat ana parçalardan kısacaksanız biraz bekleyin öyle alın acelesi yok. Cloud 2 iyi bir model performansı gayet tatmin edici fakat artık biraz eskidi.

Fikirlerim sizinle aynı doğrultuda teşekkür ederim öneriniz için.

Fikirlerim sizinle aynı doğrultuda teşekkür ederim öneriniz için.
Rica ederim hocam size kendinizi farklı önerilere kapatın demiyorum beni yanlış anlamayın fakat 3 senedir HyperX Cloud 2 kullanıyorum. Beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Performansı ilk günkü gibi düşürdüm yeri geldi üzerine oturdum üzerinden baya şeyler geçti fakat inanılmaz dayanıklı önerim kulaklık konusunda HyperX'e rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Rica ederim hocam size kendinizi farklı önerilere kapatın demiyorum beni yanlış anlamayın fakat 3 senedir HyperX Cloud 2 kullanıyorum. Beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Performansı ilk günkü gibi düşürdüm yeri geldi üzerine oturdum üzerinden baya şeyler geçti fakat inanılmaz dayanıklı önerim kulaklık konusunda HyperX'e rahatlıkla güvenebilirsiniz.
sağolun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı