Bunu almayı düşünüyorum, HyperX Cloud Stinger’a sahibim. FPS oyunları oynuyorum, amacım daha iyi ses kasabilmek. Sizce bu ürünü almak mantıklı olur mu, kullanan var mı?
Bunu almayı düşünüyorum, HyperX Cloud Stinger’a sahibim. FPS oyunları oynuyorum, amacım daha iyi ses kasabilmek. Sizce bu ürünü almak mantıklı olur mu, kullanan var mı?
HyperX Cloud Core'de kullanıyorum hocam oyun için ses kasma vs. için üstüne tanımam.Almanı tavsiye ederim gerçekten ses kasma kabiliyetini çok arttırıyor.
Stinger'e almak pek mantıklı değil, ayrıca o ses kartı mikrofonunuza gürültü engelleme sunuyor, daha iyi ses kasmanızı sağlamaz, hyperx cloud 1 olsaydı elinizde alırdınız.
Stinger'e almak pek mantıklı değil, ayrıca o ses kartı mikrofonunuza gürültü engelleme sunuyor, daha iyi ses kasmanızı sağlamaz, hyperx cloud 1 olsaydı elinizde alırdınız.
Buna da katılıyorum çünkü Cloud Stinger yani alt bir model ama Cloud Core'de gayet iyi çalışıyor diye düşünüyorum. Cloud Stinger'da aynı sonucu verir mi bilemem.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. 1-2 ay sonra Cloud Silver almayı düşünüyorum onunla kullansam faydasını görür müyüm peki? Ayrıca sadece HyperX kulaklıklar ile mi kullanabiliyorum bu ürünü?