HyperX AMP iyi mi?

BaranVrlk

Centipat
Merhaba, bir sorum olacak. HyperX Cloud II almayı düşünüyorum ve bildiğim kadarıyla paket içeriğinde bir adet HyperX AMP ses kartı bulunuyor harici, merak ettiğim o aygıt benim sistemimde olan ses aygıtından daha mı iyidir daha mı kötü? Direkt harici bir ses kartı kullanmıyorum diye biliyorum, yani araştırma yaptığımda DxDiag, aygıt yöneticisi gibi yerlerden baktığımda AMD ve High Definition Audio hariç bir şey yok, anakartım ise B450M PRO4. Direkt bilgisayarda bulunan jak girişlerini kullanabilir miyim yoksa bu HyperX'in içinden çıkan daha mı iyidir? (Bunun haricinde ses kartı almayı düşünmüyorum yani kart önermenize gerek yok, dediğim gibi alacağım kulaklık HyperX Cloud II, olaylardan pek anlamıyorum ama yanlış değilse 60 Ω)
Yok mudur bilgisi olan?

Son düzenleme:
Kulaklığın yanında gelen usb ses kartı 7.1 özelliğini aktif edebilmek ve çok kötü onboard ses kartı olan bilgisayarların kulaklığı sürebilmesi için bir aracı diyebiliriz. 7.1 kullanmayacaksanız ve çok kötü bir ses kartınız yoksa stereoda kalite farkını hissedebilmek için odyofil kulağına ihtiyacınız var. Oluşabilecek tek sorun ses seviyesi düşüklüğü olur. Ses kartınızın beslemesine göre bu bile olmayabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı