rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 24 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben HyperX Cloud II kullanıyorum. Kutusundan çıkan orijinal ses kartında sorun oldugu için (temassızlık var). Bu yüden HyperX AMP ses kartını aldım. Nasıl bir üründür? Kutudan çıkanla bir kalite farkı var mıdır? HYPERX 7.1 SURROUND USB SES KARTI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HYPERX 7.1 SURROUND USB SES KARTI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ses kalitesi artar mı? ? Son düzenleme: 23 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar, ben HyperX Cloud II kullanıyorum. Kutusundan çıkan orijinal ses kartında sorun oldugu için (temassızlık var). Bu yüden HyperX AMP ses kartını aldım. Nasıl bir üründür? Kutudan çıkanla bir kalite farkı var mıdır? HYPERX 7.1 SURROUND USB SES KARTI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HYPERX 7.1 SURROUND USB SES KARTI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ses kalitesi artar mı? ?